Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marius Şumudică nu mai semnează cu FCU Craiova 1948. ”Totul a picat”

BREAKING NEWS | Marius Şumudică nu mai semnează cu FCU Craiova 1948. ”Totul a picat”

Fotbal

Comentarii

Anunţat ca şi instalat pe banca celor de la FCU Craiova 1948, Marius Şumudică (52 de ani) nu mai ajunge la formaţia patronată de Adrian Mititelu.

Marius Şumudică nu mai semnează cu FCU Craiova 1948

Când se păreau că toate lucrurile merg spre direcţia dorită de către olteni, cu Marius Şumudică la timonă, discuţiile au deraiat, duminică, iar în acest moment sunt şanse mici ca numirea tehnicianului să mai aibă loc.

Chiar Marius Şumudică a confirmat că negocierile au picat, deoarece nu a ajuns la un numitor comun cu Adrian Mititelu.

"Au căzut negocierile! Eu nu dau interviuri prin telefon, nu-mi place să vorbesc aşa. Mi s-a făcut o ofertă, eu am făcut o contra ofertă şi totul a picat. Mulţumesc", a spus Marius Şumudică, pentru iAMSport.ro.

Marius Şumudică era încântat să lucreze la FCU Craiova

Vestea este una surprinzătoare, deoarece se părea că toate lucrurile sunt bătute în cuie, iar negocierile din ultimele săptămâni au dat roade.

Marius Şumudică chiar şi-a declarat public nerăbdarea să lucreze la FCU, într-un moment nu foarte bun al echipei - locul 13 în Superligă.

Îmi doresc să rămân acasă, acum. E un club care mi-a oferit toate condiţiile. Am vorbit cu Adiţă (n.r.- Adrian Mititelu Jr.), patronul. Mi-a oferit toate condiţiile de care am avut nevoie. Mai mult, o să vorbesc pe teren.

Suntem în discuţii de două-trei săptămâni. E o provocare mare. Mi-am dorit un club care să-mi ofere toate condiţiile. Lucrez cu staff-ul meu”, declara Adrian Mititelu, sâmbătă, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare