Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mircea Lucescu, ofertă "concretă şi serioasă" de la Santos! "Il Luce" a confirmat interesul brazilienilor: "Mă onorează!"

BREAKING NEWS | Mircea Lucescu, ofertă "concretă şi serioasă" de la Santos! "Il Luce" a confirmat interesul brazilienilor: "Mă onorează!"

Campionate

Comentarii

Mircea Lucescu (74 de ani) e dorit în Brazilia, la Santos, iar "Il Luce" a confirmat interesul brazilienilor pentru serviciile sale. Şefii lui Santos au pus ochii pe Lucescu, a scris presa din Ţara Cafelei, iar antrenorul român a spus că oferta de la echipa care l-a crescut pe Neymar (27 de ani) "e reală şi serioasă".

Santos s-a despărţit de Jorge Sampaoli, iar acum este în căutarea unui înlocuitor pentru argentinian. Sportbuzz scrie că şefii de la Santos îl vor pe Lucescu, căruia deja i-au făcut o ofertă. "Il Luce" e tentat să accepte aventura în Brazilia, după ce şi ca jucător a fost aproape de un transfer în America de Sud, dar singurul impediment este distanţă faţă de casă. Soţia lui Mircea Lucescu nu e prea încântată de oferta din Brazilia.

„Oferta de la Santos este concretă şi serioasă”, a declarat cel mai titrat antrenor român pentru GSP. „Nu am luat încă nicio decizie, o voi face după Anul Nou, pentru că mai sunt şi alte propuneri interesante. Oferta din Brazilia mă onorează. Dar este foarte departe de casă. Acesta este unicul impediment. Iar soţia nu e prea încântată de această perspectivă”, a spus Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Mircea Lucescu a fost aproape de un transfer la Fluminense pe vremea când era fotbalist în activitate. Românul nu a fost singurul de pe lista conducătorilor lui Santos, însă unii au refuzat ofertele, iar cel pe care îl vor cel mai mult, Renato Gaucho, este încă sub contract cu Gremio. „Conducătorilor li s-a propus Mircea Lucescu, care vorbeşte limba portugheză după ce a pregătit o întreagă legiune de brazilieni la Şahtior, între 2004 şi 2016. E liber de contract după despărţirea de naţionala Turciei”, a comentat Sportbuzz.

De-a lungul carierei, Mircea Lucescu a crescut şi a lucrat cu brazilieni celebri. Douglas Costa, Willian, Fernandinho sau Luiz Adriano sunt doar câţiva dintre fotbaliştii din "Ţara Cafelei" pe care i-a "inventat" Mircea Lucescu la Şahtior. Mai mult, Lucescu a lucrat şi cu "Fenomenul" Ronaldo, la Inter, iar cei doi s-au înţeles foarte bine.

Afla mai multe despre: mircea lucescuofertasantos 

viewscnt
Articole similare