Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi a spus ”adio” fotbalului: ”S-a terminat”

BREAKING NEWS | Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi a spus ”adio” fotbalului: ”S-a terminat”
Comentarii

Mircea Lucescu nu va mai continua la Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi se va retrage definitiv din fotbal. Românul mai avea contract cu formaţia din Ucraina până în vara anului viitor.

  • Lucescu a preluat Dinamo Kiev în iunie 2020, iar până acum a strâns 118 meciuri pe banca echipei. De asemenea, a fost al doilea cel mai lung ”mandat” din cariera sa de tehnician, după cel de la Şahtior.

Antrenorul român şi-a dat demisia vineri seara după derby-ul pierdut cu Sahtior  Donetk, 0-1.

”Astăzi nu aş vrea să vorbesc despre joc. Vreau să spun că am dedicat 15 ani fotbalului ucrainean. Aici am decis să-mi pun capăt carierei. Acesta a fost ultimul joc.

Mi-am luat rămas bun de la jucătorii mei, de la Şahtior. Vă mulţumesc tuturor. Mi-ar fi plăcut să se termine altfel. Totul s-a terminat - cariera mea, dragostea mea, viaţa mea. Totul are un început şi un sfârşit”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sursei menţionate anterior.

Dinamo Kiev este pe locul şapte în clasament, cu doar 16 puncte.

Clubul a confirmat vestea printr-un anunţ pe conturile oficiale de Facebook şi Instagram: „Mircea Lucescu a demisionat din postul de antrenor principal. Meciul împotriva lui Şahtior a devenit ultimul pentru expertul român în culorile alb-albastru”.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievretragere fotbal 

viewscnt
Articole similare