Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Neymar vrea să plece de la PSG. Conducere l-a înfuriat!

BREAKING NEWS | Neymar vrea să plece de la PSG. Conducere l-a înfuriat!

PSG

Comentarii

Neymar (30 de ani) s-a supărat pe conducerea lui PSG şi vrea să plece de la Paris. Ultimele declaraţii date de preşedintele Nasser Al-Khelaifi l-au deranjat pe brazilian, care s-a hotărât să-şi facă bagajele şi să părăsească echipa campioană a Franţei.

Apele continuă să fie tulburi la Paris Saint-Germain. Nasser Al-Khelifi l-a supărat pe Neymar cu ultimele declaraţii pe care le-a dat la adresa sa, iar brazilianul vrea să plece de la Paris, anunţă presa din Franţa.

BREAKING NEWS | Neymar vrea să plece de la PSG. Conducere l-a înfuriat!

În august 2017, PSG plătea 222 de milioane de euro pentru a-l lua pe Neymar de la FC Barcelona, sumă record în fotbalul mondial. "Mariajul" dintre Neymar şi PSG nu a fost cel mai productiv, brazilianul fiind mai mereu accidentat sau ieşit din formă, motiv pentru care şi-a şi dorit să plece înapoi la Barcelona în 2019 şi 2020.

2022 ar putea fi anul plecării lui Neymar de pe Parc des Princes. Brazilianul a fost înfuriat de conducerea lui PSG, mai exact de preşedintele Nasser Al-Khelaifi, care a fost destul de evaziv în privinţa lui Neymar când a fost întrebat despre viitorul acestuia.

"Neymar, parte din noul proiect sau nu? Nu putem vorbi despre acest lucru în public, unii jucători vor pleca, alţii vor veni. Negocierile sunt private!", e declaraţia cu care Nasser Al-Khelaifi l-a înfurit pe Neymar, care-şi doreşte să plece de la Paris, potrivit RMC Sport.

Brazilianul nu duce lipsă de oferte. Juventus şi Chelsea sunt interesate de transferul lui Neymar. Astfel, după ce l-a convins pe Mbappe, PSG l-ar putea pierde pe Neymar.

Afla mai multe despre: psgneymarplecare 

viewscnt
Articole similare