Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS! O echipă din Europa, gata să îl deturneze pe Moruţan din drumul către Galatasaray! Cât ar urma să încaseze Gigi Becali

BREAKING NEWS! O echipă din Europa, gata să îl deturneze pe Moruţan din drumul către Galatasaray! Cât ar urma să încaseze Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Chiar dacă nu a strălucit în prima parte a campionatului, Olimpiu Moruţan nu ar duce lipsă de oferte.

O echipă din Europa, gata să îl deturneze pe Moruţan din drumul către Galatasaray! 

FC Copenhaga ar fi dispusă să îl cumpere pe mijlocaşul român, iar FCSB ar urma să încaseze 3 milioane de euro, plus încă un milion de euro în funcţie de performanţele echipei. 

Becali ar fi dispus să renunţe la Moruţan pentru suma de 3 milioane de euro. Galatasaray ar fi fost cea mai interesată echipă, dar acum, un alt club a intrat în cursa pentru fostul jucător de la FC Botoşani. 

Clubul din Danemarca ar fi încercat să îl cumpere şi sezonul trecut, dar acum, ar fi făcut o ofertă concretă, potrivit GSP. Echipa roş-albastră ar urma să încaseze 3 milioane de euro, plus încă un milion, dacă clubul va ajunge în grupele Conference League. Şanse ar exista după ce danezii s-au impus în play-off contra lui Sivasspor, scor 2-1.

Mai mult decât atât, surse din Danemarca susţin că  FC Copenhaga a luat hotărârea să îl cumpere pe Moruţan după ce l-a cedat la Ajax pe Mohammed Daramy, aripă dreapta, în schimbul a 14 milioane de euro. Daramy va ajunge la echipa olandeză după returul din Conference League, contra lui Sivasspor, care va avea loc săptămâna viitoare. 

Sezonul trecut, FC Copenhaga a terminat pe locul 3 în campionat, iar în total a câştigat 12 titluri de campioană din anul 2000. 

Afla mai multe despre: fcsb-moruţan-fc copenhaga 

viewscnt
Articole similare