Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "O să tocească banca. La revedere!". Gigi Becali s-a enervat şi taie în carne vie: "Şi eu sunt idiot"

BREAKING NEWS | "O să tocească banca. La revedere!". Gigi Becali s-a enervat şi taie în carne vie: "Şi eu sunt idiot"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a anunţat că Andrei Cordea "o să toace banca de rezerve" după l-a enervat în meciul cu Nordsjaelland (0-0, în turul 3 preliminar din Conference League)!

Andrei Cordea şi-a semnat sentinţa în meciul cu Nordsjaelland. Prestaţia din partida cu danezii l-a supărat pe Gigi Becali, care a anunţat că fotbalistul adus de la Academica Clinceni va fi trecut pe banca de rezerve şi "o s-o tocească".

Gigi Becali i-a semnat sentinţa lui Andrei Cordea: "La revedere!"

Octavian Popescu va fi intra titular în banda dreaptă, în locul lui Andrei Cordea, care l-a supărat pe Gigi Becali cu ocazia ratată în startul partidei cu Nordsjaelland. Omul de afaceri a plusat şi a spus că jucătorul său "a fost blat" şi n-a vrut să dea gol.

"Ocazia aia trebuia să fie gol la Cordea, el s-a întors în loc să scape singur cu portarul! (…) O să rupă banca, o s-o tocească! Atât poate, am avut mare încredere în el. Tu zici 'mă întorc, nu vreau să dau gol, sunt blat'. Cam aşa ceva. Coman i-a dat-o pe culoar, cum să dau gol? La revedere! Şi eu idiot, îl ţin pe Tavi (n.r. - Popescu pe bancă),credeam că şi-a revenit! Am avut încredere şi el n-a vrut să dea gol", a spus Gigi Becali, la Palat.

Andrei Cordea a fost adus la FCSB cu 50.000 de euro de la Academica Clinceni, în iulie 2021.

De atunci, Cordea a strâns 94 de meciuri, 16 goluri şi a livrat 12 pase de gol pentru FCSB.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Cordea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali andrei cordeaandrei cordea fcsbandrei cordea gigi becalifcsb gigi becali 

viewscnt
Articole similare