Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Panică la CFR Cluj din cauza COVID-19! Trei titulari, pozitivi. Lovitură înainte de meciul cu FCSB. Primele informaţii

BREAKING NEWS | Panică la CFR Cluj din cauza COVID-19! Trei titulari, pozitivi. Lovitură înainte de meciul cu FCSB. Primele informaţii

CFR Cluj

Comentarii

Liniştea de la CFR Cluj, de pe finalul sezonului regular, e tulburată de veştile venite din interiorul grupului de jucători. Din informaţiile Telekom Sport, trei fotbalişti importanţi ai campioanei României au fost depistaţi pozitivi, înaintea meciurilor cu FCSB, Dinamo şi U Craiova.

CFR Cluj se află pe locul secund în Liga 1, dar are emoţii pe finalul sezonului regular. Campioana e la egalitate de puncte cu liderul FCSB, ambele având 57 de puncte, iar acum se confruntă cu probleme de lot. 

Trei titulari de la CFR Cluj, depistaţi pozitiv cu COVID-19

Valentin Costache, Mario Rondon şi Gabriel Debeljuh au fost depistaţi pozitivi, după testul de COVID-19 efectuat. Cei trei au acuzat simptome ale virusului, iar azi au fost testaţi. Din păcate pentru staff-ul campioanei, cei trei vor fi indisponibili pentru câteva săptămâni. 

"Costache, Rondon şi Debeljuh au simptome sigur. Sunt pozitivi 100%!", a declarat jurnalistul Ovidiu Ionescu, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Totuşi, problemele la CFR Cluj ar putea fi mai mari, în condiţiile în care virusul s-ar fi putut răspândi şi la alţi componenţi ai lotului lui Edi Iordănescu. 

De altfel, antrenorul campioanei României nu a venit la conferinţa de azi. În locul său a vorbit oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco. Edi Iordănescu oricum nu va sta pe banca tehnică la următoarele două meciuri, cu Poli Iaşi şi FCSB. 

Vestea vine cum nu se poate mai rău pentru CFR Cluj. Costache, Rondon şi Debeljuh nu vor juca în meciul cu liderul FCSB. 

Program CFR Cluj în sezonul regular

  • 14 martie: CFR Cluj - CSM Poli Iaşi
  • 19 martie: FCSB - CFR Cluj
  • 3 aprilie: CFR Cluj - Dinamo
  • 10 aprilie: U Craiova - CFR Cluj

COVID-19 le-a provocat coşmaruri celor de la CFR Cluj şi în trecut

În iunie 2020, CFR Cluj a mai avut probleme cu cazurile de COVID-19. Atunci, campioana României a avut nu mai puţin de 10 cazuri confirmate iniţial, dar unele dintre ele s-au dovedit a fi fals pozitive la retestare. Bălgrădean, Golofca, Petrila, Aldea (preparator fizic), Păun, Curelea (secundul lui Dan Petrescu), Sandomierski, Dragotă (om din staff-ul lui Petrescu) şi Djokovic au fost testaţi pozitiv. 

Ulterior, CFR Cluj a anunţat că unele dintre testele ieşite pozitive atunci au avut rezultat fals-pozitiv. 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbcfr cluj coronaviruscfr cluj covid 19costachemario rondongabriel debeljuh 

viewscnt
Articole similare