Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Prima ofertă primită de FCSB după EURO U21: 3 milioane de euro! Gigi Becali a confirmat negocierile

BREAKING NEWS | Prima ofertă primită de FCSB după EURO U21: 3 milioane de euro! Gigi Becali a confirmat negocierile

FCSB

Comentarii

Ştefan Târnovanu (23 de ani), portarul FCSB şi unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai echipei, a atras atenţia cluburilor din străinătate cu evoluţiile pe care le-a avut în tricoul "roş-albaştrilor" şi la echipa naţională de tineret, la EURO 2023 U21.

O ofertă de 3 milioane de euro a fost făcută de către un club din străinătate, în schimbul serviciilor portarului de la FCSB, însă transferul are şanse mici să se realizeze.

Prima ofertă primită de FCSB după EURO U21: 3 milioane de euro! Gigi Becali a confirmat negocierile

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că un club din străinătate s-a interesat de posibilitatea de a-l transfera pe Ştefan Târnovanu cu 3 milioane de euro, ofertă transisă miliardului din Pipera de vărul său, Giovanni Becali. Omul de afaceri din Pipera a plusat şi a cerut 10 milioane de euro în schimbul portarului.

Totuşi, Becali susţine că ar fi de acord să-l lase să plece pe Ştefan Târnovanu în schimbul a 6,5 milioane de euro. Patronul FCSB nu dat numele echipei care-l vrea pe Târnovanu.

"M-a sunat Giovani să mă întrebe cât vreau pe Târnovanu, că are o echipă care vrea 3 milioane de euro. Eu i-am zis că vreau 10. Mi-a spus că îi e jenă să ceară 10 milioane de euro. Atunci spune-le dacă lor le-a fost ruşine să ofere 3 milioane. Atunci să aştepte încă un an că poate dau mai mult.

Are 2 metri, mare mobilitate, e băiat deştept. Nu cred că se face transferul. Dacă eu ceream 5 milioane, poate dădeau 4. Dar daca ei dau 3, ar fi 6.5 milioane de euro… Dacă ar da atât, poate se face, dar nu cred", a spus Becali la ProSport LIVE.

Ştefan Târnovanu a jucat 49 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la FCSB, timp în care în 10 dintre ele nu a luat gol, iar în multe dintre ele a avut intervenţii foarte bune şi reflexe fabuloase.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb oferta stefan tarnovanustefan tarnovanu oferta transfergigi becali oferta stefan tarnovanustefan tarnovanu oferta transfer 

viewscnt
Articole similare