Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie! Denis Alibec semnează cu Kayserispor după ce a fost prezentat de clubul din Arabia Saudită. Ultimele detalii

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie! Denis Alibec semnează cu Kayserispor după ce a fost prezentat de clubul din Arabia Saudită. Ultimele detalii

Superliga

Comentarii

Situaţia lui Denis Alibec (29 de ani), în privinţa transferului de la Astra, s-a schimbat la nici 24 de ore de la anunţul că Al-Quadisiyah, echipă nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, l-a transferat.

Denis Alibec, aproape de a semna cu Kayserispor

Transferul lui Denis Alibec de la Astra la Kayserispor a fost negociat vineri dimineaţa, după ce joi atacantul a fost prezentat pe pagina de Twitter de clubul Al-Quadisiyah, din Arabia Saudită. Sursele Telekom Sport susţin că ultimele detalii dintre cele două cluburi sunt puse la punct, după ce Astra şi Kayserispor s-au înţeles asupra sumei de transfer. 

Astfel, suma cu care Ioan Nicuale a fost de acord va fi plătită de Kayseri în două tranşe, acum şi în iarnă, după ce s-a ajuns la o înţelegere verbală. Salariul pe care Denis Alibec va pleca în Turcia este superior celui de la Astra. 

Denis Alibec abia a reintrat în circuitul naţionalei României, iar o posibilă plecare în Arabia Saudită l-ar putea determina pe Mirel Rădoi să nu-l mai cheme sub tricolor, din cauza nivelului.

Astfel, Denis Alibec şi Marius Şumudică vor juca unul împotriva celuilalt în acest sezon din Turcia. Inclusiv Gaziantep l-a dorit pe atacantul Astrei, dar suma oferită de turci l-a nemulţumit pe Ioan Niculae. 

Denis Alibec putea juca în grupele Champions League, dar Ferencvaros a ezitat

Sursele Telekom Sport au susţinut că atacantul naţionalei României a fost pregătit să renunţe la salariul oferit în Arabia Saudită pentru a juca la Ferencvaros, club care abia s-a calificate în grupele Champions League. 

Totuşi, maghiarii au mai cerut o săptămână de gândire, iar Kayserispor s-a mişcat mai repede. De asemenea, Denis Alibec va avea un salariu superior în Turcia, faţă de cel oferit de Ferencvaros. 

Afla mai multe despre: denis alibecastragazianteptransfer denis alibec 

viewscnt
Articole similare