Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Răsturnare de situaţie în cazul Radu Drăguşin! Anunţ de ultimă oră al presei din italia

BREAKING NEWS Răsturnare de situaţie în cazul Radu Drăguşin! Anunţ de ultimă oră al presei din italia

Stranieri

Comentarii

Potrivit Calciomercato, Radu Drăguşin şi Juventus Torino nu au ajuns încă la un acord pentru prelungirea înţelegerii.

Deşi s-a speculat în ultimele zile că discuţiile dintre Radu Drăguşin şi Juventus Torino s-au finalizat cu succes, Marco Demicheli de la Calciomercato anunţă că momentan, părţile nu au ajuns încă la un acord.

”Contractul său expiră în iunie, iar discuţiile pentru prelungire au loc de câteva luni, fără un anunţ oficial care să confirme înţelegerea dintre Drăguşin şi Juve” scrie sursa citată. ”Mai multe echipe sunt interesate să-l achiziţioneze, printre care Newcastle şi Crystal Palace din Premier League sau Wolfsburg şi Leipzig din Bundesliga” scrie Calciomercato

CE A SPUS ADI MUTU DESPRE TÂNĂRUL FUNDAŞ

„Îi va fi foarte greu să joace la Juventus. Este un club grozav, unde presiune este mare şi se aşteaptă performanţe maxime în fiecare an. Îl cunosc foarte bine pe Radu, l-am convocat şi la U21 în toamnă, înainte de debutul de la Juventus şi sunt sigur că va ajunge un jucător de top. Este serios, se antrenează bine şi este motivat să aibă succes”, a mărturisit Mutu.

Radu Drăguşin a debutat la echipa mare a lui Juventus în acest sezon, sub comanda lui Andrea Pirlo, iar minutele prinse printre greii de la Torino l-au făcut pe fundaşul român să viseze la mai mult.

Gazzetta dello Sport a confirmat în urmă cu câteva săptămâni că Juve e gata să-i pună în faţa lui Drăguşin o nouă înţelegere care să-l ţină în Italia până în 2025. Fundaşul central a jucat patru meciuri la echipa mare a lui Juventus, în timp ce la Primavera a strâns cinci partide şi un gol.

  • 800.000 de euro este cota lui Radu Drăguşin, conform site-ului de specialitate Transfermakt.com
  • 260.000 de euro a plătit Juventus pentru Radu Drăguşin, în august 2018

 

Afla mai multe despre: radu drăguşinjuventus torino 

viewscnt
Articole similare