Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Scandal uriaş la revelaţia din Champions League! Fotbalistul echipei, acuzat de viol

BREAKING NEWS | Scandal uriaş la revelaţia din Champions League! Fotbalistul echipei, acuzat de viol
Comentarii

Internaţionalul austriac Stefan Ilsanker (26 de ani) a fost acuzat de o femeie că a violat-o pe 3 ianuarie 2020, într-un apartemant din Salzburg în care se aflau mai multe persoane.

Scandal la RB Leipzig: Stefan Ilsanker, acuzat de viol

Conform ORF, autorităţile din Salzburg au primit o plângere din partea unei femeie, care susţine că a fost violată de către fundaşul lui RB Leipzig, Stefan Ilsanker. 

Mai multe publicaţii din Austria susţin că agresiunea s-a petrecut pe 3 ianuarie 2020, într-un apartament în care se aflau mai multe persoane, care au consumat şi alcool. 

Fotbalistul a oferit şi prima reacţie prin avocatul său. Stefan Ilsanker a negat acuzaţiile: "Clientul pe care-l apăr neagă acuzaţiile. Sunt multe discrepanţe în ceea ce a povestit femeia că s-a petrecut în apartament", a declarat Kurt Jelinek, avocatul fotbalistului lui RB Leipzig. 

Stefan Ilsanker este legitimat la RB Leipzig din 2015, iar în acest sezon a jucat în şase meciuri pentru echipa germană. 

Internaţionalul austriac a cucerit de trei ori titlul în ţara natală, cu RB Salzburg. 

În acest sezon din Champions League, RB Leipzig s-a calificat în optimi de pe primul loc al grupei G, cu 11 puncte, după ce a jucat cu Lyon, Benfica şi Zenit. 

Afla mai multe despre: stefan ilsankerrb leipzigviol stefan ilsanker 

viewscnt
Articole similare