Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Şeicul a RUPT TĂCEREA! Cumpără Dinamo şi a spus-o în direct! Tranzacţie istorică făcută: 46 de milioane de euro

BREAKING NEWS | Şeicul a RUPT TĂCEREA! Cumpără Dinamo şi a spus-o în direct! Tranzacţie istorică făcută: 46 de milioane de euro

Superliga

Comentarii

Tahnoon Nimer, preşedintele Abu Dhabi Business Development, are peste 60 de companii, relaţii puternice cu diferite guverne, iar acum a recunoscut în direct la TV că doreşte să cumpere Dinamo Bucureşti!

Arabii vor să cumpere Dinamo

Patronul Ionuţ Negoiţă a fost înştiinţat printr-o scrisoare oficială de către Grupul Abu Dhabi Business Development, iar acum preşedintele Tahnoon Nimer a susţinut că analizează contractul în urma căruia clubul Dinamo ar putea fi vândut. 

Recent, Abu Dhabi Business Development a cumpărat clubul Charlton, din Championship, în schimbul a 65 de milioane de euro.  Acum, la un post TV, Tahnoon Nimer a recunoscut că vrea să cumpere Dinamo: “Suntem pe cale sa achzitionam clubul Dinamo din Romania, in acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”, a spus omul de afaceri.

Scrisoarea Grupului Abu Dhabi Business Development

"Suntem incantati sa informam ca Abu Dhabi Business Development este interesat sa achizitioneze FC Dinamo Bucuresti (92,3% din actiunile totale), in concordanta cu strategia noastra de dezvoltare pentru regiune.

Suntem constienti de conditiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului mentionat anterior si suntem pregatiti sa evaluam anul fiscal, precum si sa analizam diligentele legale si comerciale efectuate de reprezentantii nostri. Conform prognonezi noastre, aprobarea interna necesara poate dura aproximativ doua luni. In plus, trebuie sa retineti ca, pentru a inccheia tranzactia, va trebui sa obtineti licenta de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 si asigurarea activitatilor operationale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo sa ramana in Liga 1 sezonul urmator.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achizitionarii clubului Charlton Athletic, echipa din liga secunda a Angliei.

Va rugam, nu ezitati sa il contactati pe domnul Florica pentru informatii", a fost scrisoarea arabilor, conform Sport.ro.

Aşadar, Dinamo s-ar putea vinde prin intermediul omului de afaceri Claudiu Florică. Din scrisoare reiese că gruparea din Ştefan cel Mare ar putea avea acelaşi patronat ca englezii de la Charlton Athletic, una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului britanic.

Ionuţ Negoiţă i-a certat pe suporterii dinamovişti: "Decât să cumpere două pachete de ţigări pe zi, mai bine ar da 50 de lei pe lună la club"

În octombrie 2019, Ionuţ Negoiţă a ieşit public şi a anunţat că vinde 51% din acţiunile clubului pentru un 1 leu, cu obligativitatea de a plăti rapid datoriile de 500.000 de euro.

În plus, i-a certat pe suporteri: "Ştiţi că majoritatea cluburilor din vest se autofinanţează? Ba chiar fac profit. Un club e al publicului, al suporterilor. Dacă fiecare suporter ar aduce 50 de lei pe lună, sau pe 20 de lei pe lună, în loc să cumpere două pachete de ţigări, ar ţine clubul. Nu că l-ar ţine, ar fac un buget mult mai mare decât să stea toată responsabilitatea în spatele cuiva şi acel cineva să fie cal de bătaie şi pentru ei şi pentru presă. Poate suporterul dinamvovist se solidarizează, face o platformă ca în afara şi se constituie în ceea ce se numeşte socios. Există deja două asociaţii, PCH (Peluza Cătălin Hîldan) şi cea în care domnul Cornel Dinu (Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo). Aceste asociaţii pot colecta online, 5-10 lei pe lună şi se adună o sumă frumoasă", declara omul de afaceri. 

 

Afla mai multe despre: dinamovanzare dinamodinamo arabidinamo de vanzaretahnoon nimerionut negoitaionut negoita vinde dinamodinamo 

viewscnt
Articole similare