Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Tatăl lui Neymar cumpără Dinamo şi pompează 200 de milioane de euro! Am făcut rost de lista de achiziţii. Rabiot şi Thiago Silva vin în Ştefan cel Mare

BREAKING NEWS | Tatăl lui Neymar cumpără Dinamo şi pompează 200 de milioane de euro! Am făcut rost de lista de achiziţii. Rabiot şi Thiago Silva vin în Ştefan cel Mare

Fotbal intern

Comentarii

Telekom Sport a aflat care e adevăratul motiv al prezenţei tatălui lui Neymar la derby-ul dintre FCSB şi Craiova. Îndrăgostit de clubul roş-albastru din 1986, brazilianul a vrut să investească la echipa lui Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera nu a vrut să audă însă de acest scenariu. Ioan Becali a profitat de refuz şi l-a convins pe Neymar Sr. să cumpere Dinamo. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche, de când brazilianul era coleg cu Gheorghe Hagi la Brescia. 

Ionuţ Negoiţă şi-a dat deja acordul. Va ceda clubul gratis, dar cu două condiţii: dacă Dinamo va ajunge în UEFA Champions League, să primească invitaţii la meciuri. În plus, a cerut o poză cu autograf de la Neymar.

Afacerea se va perfecta în zilele următoare, iar Dinamo se va schimba din temelii, încă de la vară. Lui Mircea Rednic i se va propune să devină secund. Neymar Sr. va negocia cu Luiz Felipe Scolari preluarea echipei şi va încerca să aducă în Ştefan cel Mare jucători imenşi ai fotbalului mondial. Thiago Silva şi Adrien Rabiot sunt pe făraş la PSG şi chiar Neymar i-ar fi convins să semneze cu viitorul club patronat de tatăl său.

Pe lângă cei doi, Dinamo va mai negocia cu David Luiz, Juan Mata şi Mario Balotelli, jucători aflaţi în ultimele luni de contract cu echipele lor. Din surse neoficiale am aflat că Neymar Sr. va încerca să se răzbune pe Gigi Becali şi să îi cumpere de la FCSB pe Dennis Man şi pe Florinel Coman. În schimb, îi va lăsa acolo pe Dragoş Nedelcu şi pe Florin Tănase. 

Din păcate, Dinamo va rămâne cu Papazoglou, Zenke şi Jaadi. Telekom Sport vă urează un 1 aprilie fericit! :)

Afla mai multe despre: dinamofcsbneymar jrvanzare dinamo 

viewscnt
Articole similare