Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Trădare! Fostul fotbalist al Barcelonei a semnat cu Real Madrid: "S-a făcut!"

BREAKING NEWS | Trădare! Fostul fotbalist al Barcelonei a semnat cu Real Madrid: "S-a făcut!"

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid se gândeşte la un fost jucător al Barcelonei pentru postul de atacant, în viitor. Iker Bravo (17 ani), crescut în La Masia, se află pe lista de transferuri formaţiei blanco.

UPDATE joi, 11 august, 17:43 - Jurnalistul spaniol Gerard Romero susţine că Iker Bravo, fotbalist crescut de Barcelona în La Masia, a semnt cu Real Madrid! "Transferat! Iker Bravo este noul jucător al lui Real Madrid. Cele două cluburi au rezolvat transfer joi dimineaţă", anunţă sursa citată.

Real Madrid l-a cumpărat pe Iker Bravo de la Bayer Leverkusen, club unde a ajuns după ce a plecat de la Barcelona.

În vârstă de 17 ani, Iker Bravo a marcat 10 goluri şi a livrat trei pase de gol în 19 meciuri jucate în toate competiţiile cu Bayer Leverkusen, însă la echipa mare are doar 24 de minute strânse în două partide, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Iker Bravo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Cu mai mulţi tineri de viitor în lot, precum Vinicius, Camavinga, Thouameni sau Rodrygo, Real Madrid îşi doreşte să transfere încă un "wonderkid".

"Trădare" pe axa Barcelona - Real Madrid. Laporta l-a "scăpat", Florentino Perez vrea să profite

Iker Bravo, un atacant de 17 ani de la Bayer Leverkusen, crescut în La Masia, face spectacol la echipa mare a nemţilor şi a atras atenţia celor de la Real Madrid, după ce Barcelona l-a "scăpat". Potrivit site-ului fichajes.net, Real Madrid îl vrea pe Iker Bravo pentru viitor, iar dacă-l transferă l-ar putea lăsa la Leverkusen încă pentru câţiva ani pentru a se dezvolta aşa cum trebuie.

La juniorii lui Leverkusen, Iker Bravo a marcat 10 goluri şi a livrat trei pase de gol în 19 meciuri.

Iker Bravo a crescut la juniorii Barcelonei, dar a ales să plece din La Masia în vara lui 2021 şi acum poate ajunge la Real Madrid, rivala catalanilor.

Afla mai multe despre: iker bravoreal madridbarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare