You are here:

BREAKING NEWS | Tragedie în familia lui Şut! Tatăl acestuia a murit după derby

BREAKING NEWS | Tragedie în familia lui Şut! Tatăl acestuia a murit după derby

FCSB

Comentarii

Adrian Şut (25 de ani), fotbalistul de la FCSB, a primit o veste devastatoare!

Şut trece prin momente grele! Tatăl fotbalistului de la FCSB a decedat

FCSB a câştigat cu 2-0 derby-ul în faţa rivalilor de la Dinamo. Au marcat Bîrligea şi Musi. După meci s-a scris că Adrian Şut va lipsi de la meciul cu Rangers din cauza unei accidentări. MM Stoica a negat informaţia şi a dezvăluit adevăratul motiv: un deces în familie!

Mai exact, tatăl lui Adrian Şut a decedat. Tragica veste a fost dată azi de MM Stoica, în direct, la Prima Sport.

”Şut nu este accidentat, din nefericire a avut o problemă, suntem alături de el, în această dupa amiază şi-a pierdut tatăl, a plecat cu primul avion la Oradea, e o tragedie, suntem alături de el. Sperăm să fie puternic, mai are un frate mai mic”, a declarat MM Stoica la Prima Sport. 

Pe Arena Naţională, Şut a evoluat timp de 83 de minute în victoria cu 2-0 a echipei sale, înainte de a fi înlocuit cu Luis Phelipe.

Pentru FCSB urmează meciul cu Rangers din deplasare, în etapa a treia a grupei principale din Europa League. La finalul săptămânii, campioana României va reveni pe Arena Naţională pentru duelul cu Rapid.

Dinamo - FCSB 0-2

În urma rezultatului, FCSB urcă în play-off: se află pe locul 5 cu 19 puncte (5 victorii, patru remize şi 3 eşecuri), după 12 meciuri disputate în SuperLiga.

De cealaltă parte, Dinamo coboară în play-out: se situează pe locul 7 cu 18 puncte (4 victorii, 6 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri), după 13 etape disputate.

Afla mai multe despre: adrian şutfcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare