Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer ŞOC pentru CFR Cluj. Dan Petrescu a semnat de urgenţă cu un nou atacant. Alegere surprinzătoare a campioanei

BREAKING NEWS | Transfer ŞOC pentru CFR Cluj. Dan Petrescu a semnat de urgenţă cu un nou atacant. Alegere surprinzătoare a campioaneigalerie foto
Comentarii

CFR Cluj a trecut cu bine peste primul meci jucat împotriva Sevillei, în 16-imile Europa League, încheiat 1-1. Acum, echipa antrenată de Dan Petrescu se pregăteşte pentru meciul cu Universitatea Craiova, care va fi duminică, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00.

CFR Cluj are un avans de trei puncte în fruntea Ligii I şi pare principala favorită la titlu în momentul de faţă. De altfel, dacă se vor impune şi în acest sezon, jucătorii lui Dan Petrescu vor obţine cel de-al treilea titlu consecutiv în Liga I.

Dacă în sezonul trecut au fost eliminaţi rapid de Malmo din preliminariile Ligii Campionilor, clujenii au avut un parcurs impresionant în actuala stagiune şi au fost aproape chiar de a intra în grupele competiţiei. CFR Cluj a fost eliminată de Slavia Praga din play-off-ul Ligii Campionilor, astfel că Dan Petrescu are planuri mari pentru sezonul următor.

Pentru a obţine calificarea mult aşteptată în grupele Champions League, antrenorul ardelenilor a început deja treaba pentru perioada de transferuri din vara acestui an. Conform kickgh.com, Shafiu Mumuni a urmărit din tribune meciul dintre CFR şi Sevilla, apoi a stabilit ultimele detalii contractuale cu oficialii campioanei României pentru un transfer din următorul sezon.

Atacantul ghanez, legitimat la Ashanti Gold, a marcat două goluri în cinci meciuri jucate pentru echipa sa în acest sezon, în toate competiţiile.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare