Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transferul lui Erling Haaland, anunţat oficial! A semnat cu Manchester City

BREAKING NEWS | Transferul lui Erling Haaland, anunţat oficial! A semnat cu Manchester City

Manchester City

Comentarii

Manchester City a anunţat, marţi, 10 mai, oficial transferul lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund.

UPDATE 10 mai, 17:37 - OFICIAL! Manchester City a anunţat transferul lui Erling Haaland!

Pe canalele oficiale de pe reţelele sociale, Manchester City a anunţat, marţi, transferul lui Erling Haaland în Premier League. "Manchester City confirmă că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul lui Erling Haaland la echipă începând de pe 1 iulie 2022. Transferul rămâne acum subiectul înţelegerii dintre club şi jucător", se arată într-un comunicat.

Potrivit presei internaţionale, Erling Haaaland va semna pe cinci ani, cu un salariu anual de 30 de milioane de euro.


"Telenovela" transferului lui Erling Haaland s-a terminat. Atacantul norvegian va juca pentru Manchester City, în Premier League, din sezonul viitor, după ce "Cetăţenii" l-au convin să semneze, potrivit The Athletic. "Erling Haaland la Manchester City s-a făcut!", anunţă jurnalistul David Ornstein.

BREAKING NEWS | S-a făcut transferul lui Erling Haaland! Cu ce club a semnat şi când va fi anunţat oficial

Anunţul oficial al transferului lui Erling Haaland la Manchester City este aşteptat să fie făcut în cursul acestei săptămâni.

Manchester City va plăti 75 de milioane de euro Borussiei Dortmund, echivalentul clauzei de reziliere a contractului lui Erling Haaland. Atacantul va încasa un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon, fiind cel mai bine plătit fotbalist din Premier League, şi va semna pe cinci ani.

De asemenea, Manchester City va trebui să achite comisioane de transfer către tatăl lui fotbalistului, Alf-Inge Haaland, şi el fost fotbalist pe Etihad Stadium, dar şi către firma lui Mino Raiola, agentul lui Erling Haaland, care a decedat în urmă cu o săptămână.

Real Madrid şi Barcelona au fost, la rândul lor, interesate de transferul lui Erling Haaland, dar în cele din urmă Manchester City a obţinut semnătura atacantului. Haaland nu a vrut să semneze cu Realul, care l-a pus să aştepte până în 2023 pentru a se transfera pe "Bernabeu", şi nu a vrut să joace în aceeaşi echipă cu Kylian Mbappe.

În ceea ce o priveşte, Barcelona nu a avut puterea financiară să-l transfere pe Erling Haaland, din cauza problemelor cu care se confruntă clubul.

Erling Haaland a marcat 28 de goluri şi a livrat opt pase de gol în 29 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: erling haalandtransfermanchester city 

viewscnt
Articole similare