Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transferul lui Florin Tănase, 95% făcut! Pleacă de la FCSB şi se îmbogăţeşte. Unde se transferă

BREAKING NEWS | Transferul lui Florin Tănase, 95% făcut! Pleacă de la FCSB şi se îmbogăţeşte. Unde se transferă

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani), căpitanul FCSB, e la un pas să plece din Liga 1. Decarul roş-albaştrilor e aşteptat la Al Nasr Dubai, în Emiratele Arabele Unite.

Transferul lui Florin Tănase, 95% făcut! Pleacă de la FCSB şi se îmbogăţeşte. Unde se transferă

Al Nasr Dubai va plăti clauza de reziliere de 3 milioane de euro a lui Florin Tănase, iar decarul FCSB va pleca în Emirate, săptămâna viitoare fiind decisivă pentru transfer, scrie gsp.ro. Tănase a negociat cu Al Nasr în ultimele săptămâni şi transferul ar urma să devină oficial în zilele următoare.

Transferul la Al Nasr Dubai e un adevărat jackpot pentru Florin Tănase, care ar urma să câştige între 700.000 şi 800.000 de euro pe an.

Florin Tănase a semnat recent un nou contract cu FCSB, până în 2024, cu o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, asta după ce mai multe echipe au fost interesate de el în vara trecută, dar Gigi Becali a ţinut la preţ: omul de afaceri cerea cinci milioane de euro în schimbul decarului şi căpitanului roş-albaştrilor.

Sezonul trecut, Florin Tănase a marcat 24 de goluri şi a fost golgheterul Ligii 1. În actuala stagiune, Tănase a marcat şapte goluri şi a livrat patru pase de gol are Florin Tănase în cont în acest sezon, în 17 meciuri din toate competiţiile

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin tanasetransferal nasr dubaifcsb 

viewscnt
Articole similare