Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Un club din România îşi mută echipele în Ungaria! FRF a fost înştiinţată: "L-am întrebat pe Mihai Stoichiţă"

BREAKING NEWS | Un club din România îşi mută echipele în Ungaria! FRF a fost înştiinţată: "L-am întrebat pe Mihai Stoichiţă"

Fotbal intern

Comentarii

FK Csikszereda este pregătită să-şi mute echipele de juniori în competiţiile din Ungaria. Decizia vine după ce conducerea clubului acuză lipsa de implicare din România în privinţa competiţiilor de juniori, care sunt blocate în acest moment.

Conform publicaţiei Szekelyhon.ro, conducerea lui FK Csikszereda nu a primit niciun semn din partea autorităţilor din România şi a contactat partea maghiară, pentru a-şi muta echipele de juniori în campionatele ţării vecine. 

Declaraţii în acest sens au fost făcute de preşedintele lui FK Csikszereda, Zoltán Szondy: "Cine mai are răbdare cu această guvernare incompetentă şi le va spune copiilor de ce nu au mai jucat un meci din noiembrie 2019?". Oficialul a mai spus că măsurile Guvernului Român au omorât sportul juvenil.

Conducerea clubului din Miercurea Ciuc a luat legătura cu oficialul FRF, Mihai Stoichiţă, pe care l-a întrebat despre data de reluare a competiţiilor de juniori: "Va fi în septembrie? Octombrie? Vor mai fi competiţii în acest an? L-am întrebat pe Mihai Stoichiţă, dar nu a putut răspunde", a mai spus Zoltán Szondy. 

Echipele lui FK Csikszereda, spre Ungaria

"După toate acestea, responsabilitatea mea de conducător a fost de suna partenerii maghiari şi de a-i întreba dacă FK Csikszereda poate juca acolo în competiţiile de juniori, conform regulilor", a mai spus conducătorul, care l-a întiinţat pe Mihai Stoichiţă de alegerea clubului. 

FK Csikszereda, club care primeşte bani din partea guvernului maghiar, plănuieşte să le ducă în Ungaria pe echipele U19, U17 şi U16. Clubul din Miercurea Ciuc susţine că are pierderi financiare pe perioada inactivităţii. 

 

Afla mai multe despre: fk csikszeredaungaria 

viewscnt
Articole similare