Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Un fotbalist al Farului a căzut inert pe teren după un duel la cap! A fost scos cu targa şi transportat la spital, cu ambulanţa | VIDEO

BREAKING NEWS | Un fotbalist al Farului a căzut inert pe teren după un duel la cap! A fost scos cu targa şi transportat la spital, cu ambulanţa | VIDEO

Superliga

Comentarii

Minutul 76 al meciului UTA - Farul a adus un moment reprobabil pe teren. Gabriel Dănuleasa (18 ani) s-a lovit cap în cap cu Roger la un duel pentru balon şi a căzut pe teren, inconştient!

În urma unui duel pentru balon, la cap, Dănuleasa şi Roger s-au lovit, dar cel mai rău a ieşit Dănuleasa din contact. Brazilianul Roger, de la UTA, l-a lovit cu capul în pomete, foarte puternic, pe Gabriel Dănuleasa. Acesta din urmă a căzut inert pe teren şi părea că şi-a pierdut cunoştinţa. Medicii ambelor echipe au intervenit rapid şi apoi a fost solicitat urgent şi intervenţia doctorilor de pe ambulanţă.

Publicul a amuţit, iar toată atenţia s-a concentrat pe ce se întâmplă cu fotbalistul lui Gică Hagi. După câteva minute de îngrijiri medicale acordate pe teren, acesta şi-a revenit, dar a fost vizibil comoţionat, locul loviturii inflamându-se foarte tare. I-a fost aplicat un guler cervical şi a fost scos de pe teren cu targa. Dănuleasa a dat semne că-şi revenise încă din momentul când a fost urcat pe targă.

A fost scos în afara terenului şi transportat cu ambulanţa la spital, unde-i vor fi efectuate analize amănunţite.

Afla mai multe despre: danuleasautafarulvideofoto 

viewscnt
Articole similare