Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Un fotbalist de la Real Madrid, testat pozitiv cu COVID-19! OFICIAL | Clubul a confirmat cazul

BREAKING NEWS | Un fotbalist de la Real Madrid, testat pozitiv cu COVID-19! OFICIAL | Clubul a confirmat cazul

Real Madrid

Comentarii

Veste proastă pentru Real Madrid chiar după ce a luat tilul în LaLiga. Un fotbalist al campioanei Spaniei a fost testat pozitiv la COVID-19 şi va rata meciul retur cu Manchester City din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Presa din Spania susţine că e vorba despre Mariano Diaz.

UPDATE 15:24 - OFICIAL! Real Madrid a confirmat că Mariano Diaz are COVID-19 într-un comunicat postat pe site-ul clubului!


Informaţia momentului în Spania este aceea că un fotbalist de la Real Madrid a ieşit pozitiv la COVID-19, la ultima testare. Ştirea circulă pe toate reţelele sociale. Potrivit spaniolilor, fotbalistul, care ar fi Mariano Diaz, a fost carantinat şi va sta izolat 14 zile. Ceea ce înseamnă că nu se putea antrena, iar Zidane nu îl va puteaa folosi în meciul contra lui Manchester City, de pe Etihad.

Real Madrid se va deplasa la Manchester, unde trebuie să întoarcă un 1-2 din tur şi să se califice în sferturile din Liga Campionilor. Misiunea lui Zidane & Co. este cu atât mai grea cu cât nu se vor putea baza pe jucătorul care este infectat cu COVID-19. Ceilalţi fotbalişti ar fi în pericol întrucât Mariano se antrena singur, iar acum va sta izolat.

Luka Jovic a fost suspect când s-a întors la Madrid, după ce a stat autoizolat în Serbia!

La revenirea din Serbia, Luka Jovic a fost izolat şi testat pentru COVID-19, după ce ar fi intrat în contact cu un prieten care ar fi avut Coronavirus. Sârbul a fost supus unui test, care s-a dovedit a fi negativ. Prietenul cu care Jovic a intrat în contact a fost testat pozitiv, fiind nevoit să plece imediat din anturajul jucătorului.

Afla mai multe despre: real madridcovid-19pozitivmariano diaz 

viewscnt
Articole similare