Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Variantă surpriză pe banca lui U Craiova! “Mâine vin la Craiova”. Vis devenit realitate în Oltenia

BREAKING NEWS | Variantă surpriză pe banca lui U Craiova! “Mâine vin la Craiova”. Vis devenit realitate în Oltenia

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova şi-a alcătuit o listă scurtă a antrenorilor care pot prelua banca tehnică după demisia lui Corneliu Papură. Edi Iordănescu sau Cosmin Contra sunt primele nume apărute pe lista conducerii, dar şi Eugen Neagoe se află în vederile lui Mihai Rotaru.

Joi dimineaţa, Universitatea Craiova a anunţat că a rămas fără antrenor. Corneliu Papură şi-a depus demisia în urmă cu câteva zile, iar decizia i-a şocat pe cei din conducere. Patronul Mihai Rotaru a dat câteva declaraţii despre fostul tehnician, a cărui decizie nu a înţeles-o.

Un nou nume pe lista lui U Craiova. Antrenorul care se luptă cu Edi Iordănescu şi Cosmin Contra

Universitatea Craiova mai are la dispoziţie o săptămână pentru a alege noul antrenor, în condiţiile în care antrenamentele se vor relua la jumătatea lunii mai. Conducerea a alcătuit deja o listă, iar pe aceasta se regăseşte şi numele lui Eugen Neagoe, conform Fanatik.

Antrenorul nu a oferit foarte multe detalii despre această mutare, dar a recunoscut că soseşte vineri în Craiova: “Eu am spus mereu că sufletul meu este alături de Universitatea Craiova. Mă bucur mult că mă apreciază fanii, îi consider foarte pătimaşi şi de multe ori au fost al 12-lea jucător.

Dar, nu pot să vă spun nimic de interesul Universităţii Craiova. Am citit în presă că s-au despărţit de Corneliu Papură, dar eu nu am discutat cu nimeni de la club în acest moment o eventuală preluare a echipei. Eu o să vin mâine (n.r. vineri) la Craiova, dar vin la familie, nu să semnez. Mai mult de atât nu pot să vă spun”, a spus Eugen Neagoe pentru FANATIK.

Surprinzător! Ce spunea Mihai Rotaru despre Corneliu Papură cu câteva zile înainte de demisia antrenorului

Uimire la Universitatea Craiova după plecarea lui Corneliu Papură

La câteva ore de la anunţul făcut de club, preşedintele Universităţii Craiova a făcut primele declaraţii despre demisia lui Corneliu Papură: “Şi pe noi ne-a surprins cererea de demisie a lui Cornel. Ştiam de vreo trei, patru zile ce s-a întâmplat. N-am discutat cu el. A zis că nu mai vrea.

Nu ne-a căzut bine, dar e totuşi o perioadă în care poţi să iei nişte decizii, pentru că mai e timp până încep antrenamentele şi ai posibilitatea să îl prezinţi, să vină antrenorul. Vom alege un antrenor care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc şi echipa”, a declarat preşedintele Universităţii Craiova pentru Telekom Sport.  

Eugen Neagoe e liber de contract, după despărţirea în iarnă de Hermannstadt, iar la Craiova ar putea fi pentru a patra oară pe banca tehnică. Neagoe a fost fost principal în 2005 şi 2009, iar în sezonul 2010-2011 a fost secundul lui Victor Piţurcă pe banca Universităţii.

Antrenorul din play-off care poate ajunge la U Craiova! EXCLUSIV Ce spunea despre viitorul său: "Probabil că asta se va întâmpla"

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiovaeugen neagoecorneliu papuraedi iordanescucosmin contra 

viewscnt
Articole similare