Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Veste-şoc: campion mondial cu Argentina în 2022, suspendat 2 ani pentru dopaj!

BREAKING NEWS | Veste-şoc: campion mondial cu Argentina în 2022, suspendat 2 ani pentru dopaj!

Serie A

Comentarii

Papu Gomez (35 de ani), fotbalist care a făcut parte din lotul echipei naţionale a Argentinei campioană mondială în Qatar 2022, a fost suspendat doi ani pentru dopaj.

Presa din Spania a dat vestea-şoc, după ce autorităţile anti-doping au făcut anunţul că argentinianul a fost suspendat.

Campionul mondial Papu Gomez, suspendat 2 ani pentru dopaj

Relevo anunţă că Papu Gomez a fost testat pozitiv în noiembrie 2022, cu doar câteva zile înainte de Cupa Mondială câştigată de Argentina în Qatar. Din câte se pare, argentinianul a ingerat un sirop de la unul dintre copiii săi pentru că era bolnav.

Autorităţile anti-doping au dictat o suspendare de doi ani pentru Papu Gomez, cel care tocmai semnase cu italienii de la Monza, liber de contract după despărţirea de FC Sevilla. Încă nu se ştie dacă acesta va face apel la decizia de suspendare.

La Cupa Mondială din Qatar, selecţionerul Lionel Scaloni l-a folosit pe Papu Gomez 59 de minute în înfrângerea din primul meci cu Arabia Saudită (1-2), dar şi 50 de minute în victoria din optimi, cu Australia (2-1). El n-a mai fost folosit niciun minut de atunci până la terminarea turneului, iar la ultimele partide din acest an nu a fost convocat.

Din Serie A, Paul Pogba de la Juventus este şi el suspendat provizoriu pentru dopaj, după ce a fost depistat pozitiv în urmă cu câteva săptămâni.

  • 40 de minute în două meciuri a jucat Papu Gomez în acest sezon de Serie A la Monza
  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Papu Gomez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: papu gomez dopajpapu gomez suspendare dopajpapu gomez argentinapapu gomez depistat pozitiv 

viewscnt
Articole similare