Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Veşti excelente pentru Dinamo! Noul plan de reorganizare a fost aprobat

BREAKING NEWS | Veşti excelente pentru Dinamo! Noul plan de reorganizare a fost aprobat
Comentarii

Veşti excelente pentru Dinamo! ”Câinii” au primit aprobarea pentru noul plan de reorganizare.

Planul lui Dinamo a fost APROBAT! Prima reacţie

Veşti excelente pentru Dinamo! ”Câinii” au primit aprobarea pentru noul plan de reorganizare. Mai mult, a fost respinsă cererea formulată de creditorul Diego Fabbrini privind sesizarea Curţii Constituţionale a României cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a oferit detalii despre aprobarea noului plan de reorganizare.

„Cred că este o veste foarte bună pentru viitorul echipei. Este un succes al lui Dinamo şi al RTZ. Am crezut în această modificare de plan. Este un plan firesc pentru ieşire Am aşteptări foarte frumoase despre ceea ce se va întâmpla la Dinamo în viitorul apropiat. Ţin să mulţumesc suporterilor care au înţeles să susţină echipa, clubul, lucrurile au funcţionat.

Sperăm că soarele va răsări mai evident pe strada lui Dinamo. Efortul acţionarilor va fi mult mai mic. Sper că acest lucru să fie de bun augur pentru Dinamo şi să conducă spre performanţă. Nu ne dorim un Dinamo care se târăşte, ci unul care să acceadă la marea performanţă”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, pentru GSP.ro.

Solutia pe scurt, publicată pe portal.just.ro:

Respinge cererea formulată de creditorul Diego Fabbrini privind sesizarea Curţii Constituţionale a României cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a următoarelor dispoziţii din Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, cu modificările aduse prin Legea nr. 90/2018 pentru aprobarea OUG nr. 38/2017, respectiv: art. 14 alin. 1 ind. 1 titlul II, capitolul IV, modificat de pct. 1 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 alin. 2 pct. b Titlul II, capitolul IV modificat de pct. 2 articol unic din OUG nr. 38/2017; art. 14 alin. 3 titlul II, capitolul IV, abrogat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 1 alin. 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 2 alin. 1 şi 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018 şi art. 7 pct. 3 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, excepţia fiind inadmisibilă.

Cu recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare cu privire la cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014 confirmă Planul de reorganizare modificat al debitoarei S.C. DINAMO 1948 S.A. propus la data de 16.03.2023 de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL - Filiala Bucureşti, astfel cum a fost precizat. 

Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 18.09.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 04.09.2023

Afla mai multe despre: dinamorăzvan zăvăleanuplan de reorganizareliga i 

viewscnt
Articole similare