Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Wiliam De Amorim a plecat de la FCSB şi a fost prezentat oficial la noua sa echipă. FOTO

BREAKING NEWS | Wiliam De Amorim a plecat de la FCSB şi a fost prezentat oficial la noua sa echipă. FOTOgalerie foto

Superliga

Comentarii

William De Amorim a fost prezentat oficial la Kayserispor. Mijlocaşul de 26 de ani a fost împrumutat de FCSB până în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv în schimbul a 600.000 de euro. Cel care a insistat pentru transferul său a fost Marius Şumudică.

Este oficial, William De Amorim a plecat de la FCSB. Mijlocaşul brazilian a fost trimis sub formă de împrumut la Kayserispor, echipă antrenată de Marius Şumudică. Turcii au însă opţiune pentru un transfer definitiv. Dacă va confirma, FCSB ar urma să primească în vară 600.000 de euro. Echipa lui Gigi Becali ar ieşi însă în pierdere. De Amorim a fost transferat de FCSB de la Astra, în vara lui 2016, când a plătit 700.000 de euro.

Mijlocaşul de 26 de ani a avut un început bun la FCSB, dar treptat a ieşit din echipă. În acest sezon a adunat doar 603 minute, distribuite în 12 partide, timp în care a marcat două goluri şi a reuşit 3 assist-uri. În total, De Amorim a avut în tricoul FCSB-ului 53 de apariţii, a marcat 4 goluri şi a reuşit 10 assist-uri.

Marius Şumudică este însă încrezător că-i poate relansa cariera lui De Amorim: ”Eu am însă încredere în el. Ştiu ce jucător de Willy şi mingea e la el în teren. I-am întins o mână. Acum trebuie să demonstreze că ce s-a întâmplat la Steaua a fost o nedreptate".

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kayserisporwilliam de amorimfcsb 

viewscnt
Articole similare