Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Zlatan Ibrahimovic a acceptat oferta Milanului şi urmează să fie prezentat! Când va fi făcut anunţul oficial

BREAKING NEWS | Zlatan Ibrahimovic a acceptat oferta Milanului şi urmează să fie prezentat! Când va fi făcut anunţul oficial

Campionate

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) e dorit în continuare cu ardoare de AC Milan, care i-a făcut o nouă ofertă suedezului. Atacantul scandinav e liber de contract după despărţirea de LA Galaxy, unde a marcat 31 de goluri în 31 de meciuri. "Ibracadabra" a solicitat timp de gândire pentru a da răspunsul final.

  • Zlatan Ibrahimovic, la AC Milan!

UPDATE 17:19 Zlatan Ibrahimovic a acceptat oferta Milanului! Mai multe surse din presa internaţională, printre care Sky Sports şi jurnalistul ialian Gianluca Di Marzio, susţin că suedezul s-a înţeles cu italienii pentru un contract. Clubul plănuieşte să oficializeze mutarea în următoarele 24 de ore.


Ibrahimovic e la mare căutare, încă, chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată. Suedezul e dorit de AC Milan, Napoli şi Everton, iar "rossonerrii" i-a făcut o nouă ofertă, finală, lui Zlatan. Ibrahimovic a mai jucat pe San Siro în trecut, în perioada 2010-2012, dar a evitat să dea un răspuns final până acum celor de la Milan. Vârful le-a cerut şefilor "Diavolului" timp de gândire, o zi sau două, pentru a da un răspuns definitv.

Napoli şi Everton îl vor şi ele pe Ibrahimovic. După ce şi-a terminat contractul cu LA Galaxy, despre Ibrahimovic s-a speculat multe. S-a spus că se va întoarce în Spania, că va reveni în Suedia - unde a devenit acţionar la o Hammarby -, sau va semna cu AC Milan, Napoli sau Bologna. Noul manager al trupei lui Everton, Carlo Ancelotti, a dezvăluit însă că îl aşteaptă pe Ibrahimovic pe Goodison Park, însă "nu ca jucător".



Zlatan Ibrahimovic a mai jucat pentru Milan între 2010 şi 2012, perioadă în care a câştigat titlul şi Supercupa Italiei. Suedezul a marcat 56 de goluri în 85 de meciuri jucate la AC Milan.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milanoferta 

viewscnt
Articole similare