You are here:

BREAKING | Nico Williams, iar acum el. Barcelona, TUN în mercato: 60 de milioane € şi contract pe 6 ani!

BREAKING | Nico Williams, iar acum el. Barcelona, TUN în mercato: 60 de milioane € şi contract pe 6 ani!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a pus ochii pe al doilea transfer al verii şi a trimis deja oferta pentru a convinge jucătorul. După Nico Williams, care este la un pas să semneze cu catalanii, şefii Barcelonei au stabilit şi următoarea ţintă din mercato.

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

Presa din Spania anunţă că Barcelona a încept să mişte pe piaţa transferurilor şi a stabilit deja al doilea fotbalist pe care vrea să-l transfere. În afara lui Nico Williams, pentru care va achita clauza de reziliere, clubul blaugrana  mai vrea un fotbalist al "Furiei Roja".

Dani Olmo, noua ţintă a Barcelonei în mercato. Catalanii, gata să plătească 60 de milioane de euro

Este vorba despre Dani Olmo (26 de ani), decarul naţionalei Spaniei de la EURO 2024, care a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lot, mai ales în fazele superioare ale competiţiei. Barcelona a trimis deja o ofertă pentru Olmo.

Concret, Mundo Deportivo susţine că Barcelona vrea să-l "lege" pe Dani Olmo de un contract pe nu mai puţin de şase ani cu clubul catalan. De asemenea, în birourile de pe Camp Nou se lucrează la o ofertă de 60 de milioane de euro pentru ca RB Leipzig să spună "da" transferului. Tot 60 de milioane de euro va plăti Barcelona şi pentru Nico Williams, sumă echivalentă cu clauza de reziliere.

Crescut la Barcelona, în La Masia, Dani Olmo a marcat de opt ori şi a livrat cinci pase decisive în 25 de meciuri (1715 minute) jucate în toate competiţiile sezonului cu RB Leipzig.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dani Olmo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

 

Afla mai multe despre: dani olmotransferbarcelonaofertala ligadani olmo transfer barcelona 

viewscnt
Articole similare