Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Nu e FCSB, nici Rapid. Louis Munteanu va juca la altă echipă în noul sezon: "Am primit acum răspuns"

BREAKING | Nu e FCSB, nici Rapid. Louis Munteanu va juca la altă echipă în noul sezon: "Am primit acum răspuns"
Comentarii

Gigi Becali a dat o primă mare lovitură importantă pentru noul sezon. FCSB a bătut palma cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru transferul lui Ştefănescu, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro.

În vederea participării în preliminariile Ligii Campionilor, Gigi Becali e hotărât să investească serios în această vară. L-a adus deja pe Ştefănescu, unul dintre cei mai buni jucători ofensivi din Superligă, şi a încercat să bată palma şi cu Louis Munteanu.

FCSB şi Rapid au trimis oferte de 1,5 milioane de euro către Fiorentina pentru aducerea atacantului de 21 de ani, însă, conform declaraţiilor oferite de Gigi Becali, clubul din Serie A a luat decizia de a-l păstra în lot pe Munteanu pentru noua stagiune.

"Am primit răspuns că îl vrea Fiorentina. Fiorentina vrea să-l ţină pe Louis Munteanu" , a spus Gigi Becali.

Crescut de Academia lui Gheorghe Hagi, Louis Munteanu a fost cumpărat de Fiorentina, în septembrie 2020, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro. Însă atacantul român n-a prins niciun meci până acum pentru echipa mare a clubului.

În ultimele două sezoane, Louis Munteanu a fost împrumutat la Farul Constanţa. În stagiunea recent încheiată, atacantul a marcat 12 goluri şi a oferit 5 pase decisive în cele 35 de meciuri jucate pentru Farul, în toate competiţiile.

  • 1,5 milioane de euro valorează Louis Munteanu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: louis munteanu 

viewscnt
Articole similare