You are here:

BREAKING | "O mică avere" pentru transferul dorit la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali

BREAKING | "O mică avere" pentru transferul dorit la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Campania de transferuri a FCSB continuă, după ce au fost transferaţi Daniel Popa, Marius Ştefănescu şi David Kiki, iar Gigi Becali trebuie să plătească "o mică avere" pentru unul dintre fotbaliştii rămaşi pe lista campioanei României.

Este vorba despre Louis Munteanu (22 de ani), atacantul Fiorentinei, care în ultimele două sezoane a jucat sub formă de împrumut la Farul. Atacantul este dorinţa lui Gigi Becali, însă nu la preţul solicitat de clubul din Italia.

Italienii: "Fiorentina vrea să obţină o mică avere pe Louis Munteanu"

Presa din Italia anunţă că, în ciuda faptului că Gigi Becali a anunţat că Fiorentina i-a transmis ca vrea să-l păstreze pe Louis Munteanu, lucrurile nu s-au chiar aşa. Şefii toscanilor sunt dispuşi să-l vândă pe Munteanu, dar la un preţ avantajos.

"O mică avere" solicită Fiorentina în schimbul lui Louis Munteanu şi a altor tineri de la echipa Primavera. Fiorentina vrea să obţină 1,5 milioane de euro în schimbul lui Louis Munteanu, preţul cerut şi în negocierile cu Gigi Becali.

"Pentru mai mulţi tineri jucători, cu Munteanu în frunte, Fiorentina vrea să obţină o mică 'avere'", susţine ziarul La Nazione, citat de Viola News. Louis Munteanu a marcat de 12 ori şi a livrat cinci pase decisive în toate competiţiile sezonului la Farul, în 36 de meciuri.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbtransferlouis munteanugigi becalifiorentina 

viewscnt
Articole similare