Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | O nouă lovitură încasată de Adrian Mititelu! ”Ne suspendăm activitatea”

BREAKING | O nouă lovitură încasată de Adrian Mititelu! ”Ne suspendăm activitatea”

FC U Craiova

Comentarii

Nucleul dur al suporterilor de al FCU Craiova, Peluza Sud 1997, a anunţat că nu se va mai prezenta la meciurile formaţiei patronate de Adrian Mititelu.

Fanii olteni au luat această decizie după ce, recent, Curtea de Apel Timişoara a atribuit palmaresul istoric rivalei din oraş CS Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu pierde susţinerea suporterilor

Cu toate acestea, suporterii din Peluza Sud nu au de gând să schimbe tabăra şi să meargă alături de formaţia patronată de Mihai Rotaru, pe care o acuză că a câştigat palmaresul prin ”jocuri de culise”.

Începând de azi, 02.08.2023, Peluza Sud îşi suspendă activitatea. Decizia a fost luată în unanimitate, de toate brigăzile componente.

Ne vedem puşi în faţa luării unei decizii grele, o decizie care vine odată cu motivarea procesului recent încheiat, conform căreia entitatea sportivă pe care am susţinut-o până în acest moment a pierdut palmaresul Universităţii Craiova, câştigat la aceeaşi instanţă judecătorească în urmă cu câţiva ani. De asemenea, conform aceleaşi motivări, nici clubul înfiinţat în 2013 la Mogoşoaia, judeţ Ilfov, nu deţine acest palmares, ci îl foloseşte prin închiriere în scopuri comerciale şi sportive.

Nu dorim să recatalogăm această decizie, am mai făcut-o şi anterior, ci vrem să menţionam că nu ne putem continua prezenţa şi susţinerea la o entitate care nu mai are nimic de a face cu Universitatea Craiova.  Am aşteptat în aceste săptămâni motivarea judecătorească pentru a putea avea toate detaliile “pe masă” şi azi vă prezentăm decizia pe care am luat-o.

Anunţam în mod clar, încă de pe acum, că odată ce echipa noastră draga va reveni pe gazon vom fi primii prezenţi, mai vocali ca niciodată. Pentru a fi cât mai expliciţi, date fiind insinuările şi paranoia care orbitează în jurul oricărui comunicat, pentru noi Universitatea Craiova este echipa care va deţine LEGAL palmaresul (nu prin jocuri de culise), echipa care va juca cu LEUL pe piept şi cea care va fi susţinută de PELUZA SUD. Această triadă este cea care a dat şi va da mereu veridicitate clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA. Până când aceste lucruri nu se vor soluţiona, Peluza Sud nu va mai fi prezentă la meciul vreunei echipe de club.

Suspendarea reprezintă cel mai dificil lucru pentru un ultras, pentru o persoană care a fost meci de meci pe stadion. O decizie grea, dar corectă, pe care ne-o asumăm public. Poate Ştiinţa o să ne mai demonstreze încă o dată ca este nemuritoare şi ne vom reîntâlni în Peluza Sud! Până atunci, rămânem o familie unită, nostalgică şi cu speranţa!

Reamintim că atât ca şi până acum, cât si în viitor, singurele anunţuri oficiale ale Peluzei Sud au fost, sunt şi vor fi prezentate DOAR prin intermediul acestei pagini!
Ştiinţa suntem noi… Peluza Sud!
”, a fost anunţul suporterilor olteni, de pe reţelele sociale.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare