Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Octavian Popescu poate prinde transferul carierei! Clubul de tradiţie l-a trecut pe listă

BREAKING | Octavian Popescu poate prinde transferul carierei! Clubul de tradiţie l-a trecut pe listă

FCSB

Comentarii

În ciuda faptului că şi-a pierdut locul de titular în ultima perioadă, Octavian Popescu (20 de ani) are în continuare o cotă bună în străinătate, având în vedere vârsta sa fragedă. Presa din Scoţia îl anunţă pe lista lui Rangers!

Octavian Popescu a marcat două goluri în trei meciuri jucate în toate competiţiile noului sezon la FCSB, iar Gigi Becali poate spera din nou să-l vândă pe o sumă importantă de bani. "Perla" FCSB este unul dintre jucătorii pentru care Becali vrea să obţină o sumă de ordinul zecilor de milioane de euro.

Octavian Popescu, pe lista lui Rangers, unde poate fi coleg cu Ianis Hagi

Gigi Becali avea mari aşteptări de la Octaivan Popescu, fotbalist ajuns la FCSB din curtea celor de la Universitatea Craiova, fotbalist căruia echipa lui Mihai Rotaru nu i-a prelungit contractul din cauza pretenţiile salariale considerate exagerate ale jucătorului.

Deşi a început foarte bine şi a impresionat, Octavian Popescu a scăzut treptat în prestaţii şi şi-a pierdut proeminenţa la FCSB. A ieşit chiar din graţiile lui Gigi Becali şi a ajuns rezervă, însă are în continuare o cotă bună în străinătate, unde este încadrat la categoria star de viitor.

Presa din Scoţia a anunţat, marţi, că Octavian Popescu se află pe lista lui Rangers pentru înlocuirea lui Ryan Kent, plecat la Fenerbahce.

"Puştiul-minune care joacă pentru FCSB, în ţara natală, nu mai e un secret pentru nimeni. Everton a fost interesată de tranasferul său! În mod cert un star de viitor, întrebarea este cât timp îi va lua să ajungă acolo. Rangers a mai fost "legată" de transferul lui Popescu în trecut, însă Gigi Becali nu e genul care să-şi scadă pretenţiile financiare când e vorba de talent. L-a comparat cu Cristiano Rolando şi l-a cotat la 150 de milioane de euro. Asta chiar e o evaluare!", scriu cei de la dailyrecord.co.uk.

Alături de Popescu, Allahyar Sayyadmanesh, Amad Diallo, Luis Palma, Ian Maatsen, Luis Lopes, Martin Boyle şi Dario Spikic se află şi ei pe lista celor de la Rangers.

  • 3,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb octavian popescuoctavian popescu transferoctavian popescu rangersfcsb 

viewscnt
Articole similare