You are here:

BREAKING | Ofertă de 2.500.000 de euro pentru un tricolor! Clubul important din Europa la care ar putea juca

BREAKING | Ofertă de 2.500.000 de euro pentru un tricolor! Clubul important din Europa la care ar putea juca

Stranieri

Comentarii

Bogdan Racoviţan, fundaşul român prezent la EURO 2024, este dorit de Panathinaikos, club care a terminat pe locul 4 sezonul precedent.

Un tricolor prezent la EURO poate prinde transferul carierei

Grecii de la Panathinaikos nu au reuşit să-l învingă pe Răzvan Lucescu în lupta la titlu, iar acum caută întăriri pentru noul sezon. Bogdan Racoviţan, unul din fundaşii echipei naţionale de la EURO, este pe lista grecilor, iar interesul este unul major.

Formaţia de tradiţie din Grecia este hotărâtă să plătească 2,5 milioane de euro celor de la Rakow pentru a-l lăsa pe român să plece. De asemenea, Panathinaikos îi propune apărătorului un salariu de aproximativ 600.000 de euro/sezon, anunţă gsp.ro.

Rakow nu a dat încă un răspuns, dar sunt şanse mari să accepte propunerea, mai ales că Racoviţan ar putea pleca liber de la echipă sezonul viitor. Românul a bifat 33 de meciuri în sezonul recent încheiat pentru Rakow, numai în campionatul polonez. Fundaşul naţionalei a înscris de 3 ori şi a oferit o pasă decisivă.

Răspunsul celor de la Rakow încă se lasă aşteptat. Contractul lui Racoviţan cu polonezii urmează să expire în vara anului 2025.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Racoviţan, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 600.000 de euro plătea Rakow pentru a-l aduce pe Racoviţan în ianuarie 2022 de la FC Botoşani

Afla mai multe despre: bogdan racovitaneuroechipa nationalatransfer 

viewscnt
Articole similare