Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ofertă-surpriză pentru Dan Petrescu: patron-antrenor la un club din Liga 1! Cine îl vrea

BREAKING | Ofertă-surpriză pentru Dan Petrescu: patron-antrenor la un club din Liga 1! Cine îl vrea

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a primit o ofertă surprinzătoare. "Bursucul", care a scris istorie la CFR Cluj în ultimii ani, e dorit în Liga 1 la Academica Clinceni. Ilfovenii nu trec printr-o perioadă foarte bună, au înfrângeri pe linie de la începerea noului sezon, deşi anul trecut au jucat în play-off, iar conducerea vrea o schimbare la nivelul de antrenor şi îl doreşte pe Dan Petrescu.

Ofertă-supriză din Liga 1 pentru Dan Petrescu. "Bursuucul", aşteptat să antreneze şi să bage bani la Academica Clinceni

Academica Clinceni trece prin momente dificile, cu cinci înfrângeri la rând în noul sezon de Liga 1, şi se pare că nici din punct de vedere financiar lucrurile nu stau bine deloc. Ilfovenii au probleme cu banii şi, potrivit as.ro, conducerea clubului de lângă Bucureşti îl doreşte pe Dan Petrescu pentru a redresa "corabia".

Dan Petrescu e liber de contract după ce a plecat de la Kayserispor, iar în Liga 1 ultima dată a antrenat la CFR Cluj, club cu care a scris istorie pe plan intern şi internaţional. A cucerit trei titluri de campion la rând şi a dus echipa de două ori în grupele Europa League, iar o dată a ajuns până în 16-imile competiţiei, unde CFR Cluj a fost eliminată de FC Sevilla, echipă care avea să câştige UEL în acel sezon.

Potrivit sursei citate, Dan Petrescu e dorit la Clinceni după modelul Gică Hagi, patron-antrenor la Farul. Conducerea Academicii i-au promis putere totală de decizie în club şi sunt gata să renunţe la Ilie Poenaru, antrenorul care i-a promovat şi i-a dus în play-off-ul sezonului trecut de campionat.

În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu a antrenat până acum la FC Naţională, Sportul, rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureş, Jiangsu Suning, Al Nasr, CFR Cluj şi Kayserispor.

Afla mai multe despre: dan petrescuofertaacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare