Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Oţelul Galaţi s-a întărit cu un jucător de la Steaua! Vedeta roş-albaştrilor a ajuns sub comanda lui Dorinel Munteanu

BREAKING | Oţelul Galaţi s-a întărit cu un jucător de la Steaua! Vedeta roş-albaştrilor a ajuns sub comanda lui Dorinel Munteanu

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu a dat startul pregătirilor pentru următorul sezon competiţional. Oţelul Galaţi a fost prima echipă din Liga 1 care s-a reunit, iar roş-alb-albaştrii se pregătesc intens la Vatra Dornei pentru a fi în mare formă la startul campionatului ce va debuta la mijlocul lunii iulie.

Oţelul Galaţi nu a pierdut timpul şi a fost printre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor. Aşa cum Dorinel Munteanu a anunţat după ultimul joc din campionatul trecut, echipa sa a suferit numeroase modificări la nivelul lotului.

Relu Marian Stoian, Dragan Lovric, Costin Petruţ Ghiocel, Dan Lucian Panait, Claudio Ionuţ Mocanu, Vasile Jardan, George Cîrjan, Eduard Adrian Papm, Pablo Leonel Gaitán şi Anes Rušević au plecat de la malul Dunării. 

Oţelul, campioana transferurilor din Superliga! ”Perla” Stelei din sezonul trecut a ajuns la Galaţi

Până în acest moment,  Cristian Chira, Iustin Popescu, Neluţ Roşu, Stipe Juric Vasile Djuricici şi Marian Drăghiceanu au fost anunţaţi deja în mod oficial la Oţelul, însă roş-alb-albaştrii au mai realizat trei mutări importante.

Pe lângă cei enumeraţi, Viaţa Liberă anunţă că Oţelul Galaţi i-a împrumutat pe David Maftei, unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei din sezonul trecut, şi Albert Hofman, un atacant crescut de Universitatea Cluj, dar care a jucat în stagiunea precedentă la Unirea Dej.

David Maftei (19 ani) a crescut la Academia Hagi şi a avut evoluţii remercabile în Ghencea în stagiunea precedentă. Tânărul fundaş dreapta a prins 28 de meciuri în tricoul echipei antrenate de Daniel Opriţa, a marcat patru goluri şi a livrat cinci pase decisive, cifre impresionante pentru un tânăr apărător.

Conform sursei citate, Oţelul l-a semnat şi pe Maksim Kovalyov, un portar bulgar de 23 de ani, care a evoluat în sezonul trecut în prima ligă la Pirin Blagoevgrad.

Afla mai multe despre: superligaoţelul galaţidorinel munteanu. steaua 

viewscnt
Articole similare