Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | OUT de la FCSB! Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi face curăţenie în lot după meciul cu Nordsjaelland

BREAKING | OUT de la FCSB! Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi face curăţenie în lot după meciul cu Nordsjaelland

FCSB

Comentarii

Valentin Creţu (34 de ani) a reziliat contractul cu FCSB.

BREAKING | OUT de la FCSB! Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi face curăţenie în lot după meciul cu Nordsjaelland

După înfrângerea cu Nordsjaelland şi automat eliminarea din Conference League, Gigi Becali a anunţat că va face curăţenie în lot, iar patronul de la FCSB chiar se ţine de cuvânt. După plecarea lui Andrei Cordea în Arabia Saudită, a venit rândul lui Valentin Creţu să se despartă de vicecampioana României, anunţă Fanatik.

Fotbalistul mai avea contract cu FCSB până la finalul lunii august, însă din moment ce echipa nu s-a calificat în grupele europene, Gigi Becali a hotărât să rupă contractul mai repede. 

„Cordea a plecat. Cred, nu ştiu. 1.300.000. Pleacă şi Vali Gheorghe. Nu ştiu, o să vedem. O să plece şi Creţu. Sunt cam mulţi în vestiar. Cum a zis Gică: sunt cam mulţi în vestiar. 

Ce Ştefănescu. Ăia sunt proşti? Sunt calificaţi şi îl dau? Nu mai iau niciun jucător. De ce să mai iau?”, declara Gigi Becali la o zi după eliminarea din Conference League.

MM Stoica a găsit motivul eliminării FCSB-ului din Conference: „Bătaie de joc! De ce UEFA a permis asta?” | EXCLUSIV

Oficialul FCSB a avut o opinie clară, explicând că danezii nu au fost cu nimic mai buni, însă diferenţa a fost făcută de suprafaţa de joc, una de o calitate foarte slabă. Tocmai din această cauză a avut loc şi accidentarea lui Alex Băluţă.

Mai mult decât atât, MM Stoica nu înţelege cum a permis UEFA desfăşurarea unui meci pe un asemenea gazon.

„Nu vreau nici să mă cert cu nimeni. Am ieşit din Europa, suntem concentraţi pe campionat, Era cam compromisă soarta partidei în opinia mea. Noi am avut o problemă când l-am pierdut pe Băluţă pe terenul ăla infect. A făcut o entorsă.

Am discutat cu cei de la Nordsjaelland. Într-adevăr, sunt foarte bine organizaţi. Cum poţi să ai 10 terenuri de iarbă pentru antrenament şi tu să joci pe terenul ălă? Ăla nu e teren sintetic. Este o bătaie de joc. De ce UEFA permite unei ţări precum Danemarca să joace pe cartonul ăla? Eu nu mai înţeleg”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalivalentin cretu 

viewscnt
Articole similare