Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ovidiu Haţegan revine la centru în Superligă după infarctul suferit! Ce meci va arbitra

BREAKING | Ovidiu Haţegan revine la centru în Superligă după infarctul suferit! Ce meci va arbitra

Superliga

Comentarii

Ovidiu Haţegan (43 de ani) revine la centru în Superligă după o pauză de 509 zile.

BREAKING | Ovidiu Haţegan revine la centru în Superligă după infarctul suferit

„Centralul” arădean va conduce ultimul meci al etapei a doua din Superligă, duelul dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi, programat luni, de la 21:30. Este primul meci de Liga 1 pe care îl va arbitra, după o pauză de 509 zile, cauzată de problema de sănătate suferită pe 27 martie 2022.

Ovidiu Haţegan suferise atunci un infarct, iar cariera sa era pusă sub semnul întrebării. Arbitrul şi-a revenit însă, iar după mai multe meciuri în care s-a aflat în camera VAR, arădeanul va conduce din nou un duel din iarbă.

Astfel, Haţegan va bifa cel de-al 296-lea meci din Liga 1, fiind pe locul 3 la acest capitol într-un top al arbitrilor încă aflaţi în activitate. Istvan Kovacs (329 meciuri) şi Sebastian Colţescu (370) ocupă primele două poziţii.

Ovidiu Haţegan, din nou la centru în Superligă

„Din nou în iarbă!

Ovidiu Haţegan revine la centrul unui meci după o pauză de 509 zile. Centralul arădean va conduce mâine disputa dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi. Ne bucurăm de această veste şi îi dorim mult succes unuia dintre cei mai valoroşi arbitri români!”, a fost mesajul transmis pe conturile oficiale ale Superligii, în semn de apreciere faţă de „centralul” din Arad.

Afla mai multe despre: ovidiu hateganuniversitatea craiovaotelul galati 

viewscnt
Articole similare