Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Panagiotis Tachtsidis la FCSB? Discuţiile pot începe curând. MM Stoica: ”Are calitate mare!”

BREAKING | Panagiotis Tachtsidis la FCSB? Discuţiile pot începe curând. MM Stoica: ”Are calitate mare!”

Fotbal

Comentarii

Panagiotis Tachtsidis (32 de ani) este considerat unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din Superligă, în acest moment.

Mijlocaşul celor de la CFR Cluj impresionează de la meci la meci, demonstrând cum a adunat peste 150 de partide în Serie A, la formaţii importante, în frunte cu AS Roma.

Va încerca FCSB să-l antameze?

Dincolo de toate aprecierile, contractul lui Tachtsidis cu CFR Cluj expiră în vara lui 2024. Practic, încă din această iarnă, grecul poate discuta cu orice club doreşte, în vederea unui pre-contract. 

Se cunoaşte foarte bine faptul că, odată semnat pre-contract, jucătorul nu mai este 100% concentrat pe prezent. În consecinţă, clubul acceptă să-l cedeze pentru o sumă modică, pentru a nu-l pierde gratis în vară.

Aşadar, formaţia din Gruia mai poate sta liniştită doar câteva săptămâni, înainte ca Tachtsidis să intre în ultimele şase luni de contract.

Printre formaţiile care l-ar putea aborda şi tenta ar putea fi şi FCSB, club al căror şefi şi-au declarat public admiraţia pentru jucătorul crescut de AEK Atena.

Chiar dacă ar declarat că şi-ar dori să rămână la Cluj şi din vară, au fost multe cazuri în care Gigi Becali s-a dovedit mai abil, mai convingător, decât adversarii săi de la birouri.

" (n.r. - Până când are Tachtsidis contract cu CFR Cluj?) Până în vară, cu opţiune de prelungire. E o chestie în oglindă. El a venit singur, a venit, a semnat contractul. Nici nu l-a citit, l-a dat la un avocat, a zis că e ok. 'Semnez!'.

Am avut noroc, faptul că a lucrat şi cu Mandorlini, are o relaţie mai veche, au lucrat împreună. El a început să ne cunoască mai bine. Ne-a spus că îşi doreşte să rămână şi din vară", a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Mihai Stoica apreciază calitatea lui Tachtsidis

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a scos pălăria în faţa lui Panagiotis Tachtsidis, după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0, în urma evoluţiei consistente a grecului.

De altfel, MM Stoica a recunoscut valoarea mijlocaşului din primele sale meciuri pentru formaţia din Gruia. 

În afară de cele două bare, uite şutul ăsta. E senzaţional! Şuturi care, dacă atingeau ţinta, erau goluri, pentru că Popescu n-avea cum să ajungă la ele. Le urmărea cu privirea.

Rar Tachtsidis dă goluri, rar dă la poartă, rar ajunge acolo, dar acum a avut trei ocazii. Iar execuţiile sunt deosebite.

Pentru el e mai greu, dar la experienţa pe care o are...Să joci atât de bine, dar să rămâi cu 0-1, şi cu accidentare, când e să se aleagă praful... .

Ăsta chiar şut. Are calitate mare. Bine, a jucat la Roma, ce să mai...Are ani de Serie A” , a declarat Mihai Stoica despre Tachtsidis, în urmă cu câteva zile.

Cine este Panagiotis Tachtsidis?

Panagiotis Tachtsidis a început fotbalul în ţara sa natală, la AEK Atena, unde avea să facă şi primii paşi la seniori.

În 2010, mijlocaşul era vândut în Italia, la Genoa, în schimbul a 200.000 de euro, iar în următorii trei ani a evoluat sub formă de împrumut la Cesena, Grosseto şi Verona.

În vara lui 2012, AS Roma le plătea celor de la Genoa aproximativ 2.500.000 de euro în schimbul lui Tachtsidis. Un an mai târziu, Genoa a decis să-l răscumpere de la Roma, în schimbul a 3.000.000 de euro.

Ultimii 10 ani au fost foarte dificili pentru Tachtsidis, până să ajungă la CFR Cluj. A evoluat pentru Catania, Torino, Genoa, Verona, Olympiakos, Nottingham Forest, Lecce şi Khor Fakkan.

Cifre statistice din cariera lui Panagiotis Tachtsidis: 

  • Lecce: 74 de meciuri, un gol şi 10 pase decisive
  • Verona: 74 de meciuri, 6 goluri şi 8 pase decisive
  • Genoa: 25 de meciuri, 2 goluri şi o pasă decisivă
  • AS Roma: 23 de meciuri, un gol şi 2 pase decisive
  • CFR Cluj: 17 meciuri, 2 goluri şi o pasă decisivă
  • Grecia: 25 de meciuri, un gol
  • Serie A: peste 156 de meciuri, 7 goluri şi 15 pase decisive.

Afla mai multe despre: panagiotis tachtsidisas roma 

viewscnt
Articole similare