Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Pe urmele lui Radu şi Puşcaş! Se pregăteşte să semneze contractul vieţii cu Inter: Conte îl vrea la prima echipă

BREAKING | Pe urmele lui Radu şi Puşcaş! Se pregăteşte să semneze contractul vieţii cu Inter: Conte îl vrea la prima echipă

Inter Milano

Comentarii

Antonio Conte se pregăteşte să promoveze un nou puşti de viitor la Inter, pe modelul pe care italienii i-au promovat pe Ionuţ Radu sau George Puşcaş, dacă ne raportăm doar la fotbaliştii români. Antrenorul "nerazzurrilor" are un nou "giuvaier" în academie şi se pregăteşte să semneze primul său contract de profesionist.

Pe modelul Bonazzoli, Puşcaş, Radu, Pinamonti sau Zaniolo, Inter se pregăteşte să-l promoveze la echipa mare pe Lorenzo Pirola (18 ani), un fundaş născut în 2002 considerat "noul Chiellini". Acesta se pregăteşte să semneze primul contract de profesionist cu Inter, scrie Gazzetta dello Sport, şi îşi va pune semnătura pe o înţelegere până în 2025.

Jurnaliştii italieni îl descriu pe Pirola drept un fundaş cu un fizic impunător, în ciuda vârstei fragede. Lorenzo Pirola a "explodat" la Campionatul Mondial U17. De asemenea, se pare ca Pirola a intrat în atenţia unor cluburi din Premier League, însă Inter l-a convins să semneze până în 2025. Anunţul oficial va fi făcut în scurt timp, după ce fundaşul a împlinit 18 ani.

Poate fi coleg cu Ionuţ Radu sub comanda lui Conte!

Dacă George Puşcaş a fost vândut la Reading, Ionuţ Radu se poate întorce la Inter în această vară, după împrumuturi la Genoa şi Parma. Antonio Conte îl vrea pe român să fie rezerva lui Handanovic (35 de ani), până căpitanul Interului se retrage, iar apoi să apere poarta din postura de titular pe "Giuseppe Meazza". În urmă cu câteva săptămâni, despre Ionuţ Radu se spunea că, în vară, va ajunge la Inter pentru a fi rezerva slovenului Handanovic, unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul italienilor. "Inter crede în Radu pentru anul viitor", titra Tutto Mercato.

Afla mai multe despre: interlorenzo pirolaionut radugeorge puscs 

viewscnt
Articole similare