You are here:

BREAKING | Pleacă de la FCSB! Mihai Stoica a numit fotbalistul care părăseşte campioana României în iarnă: "Nu!"

BREAKING | Pleacă de la FCSB! Mihai Stoica a numit fotbalistul care părăseşte campioana României în iarnă: "Nu!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani), preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a anunţat numele primului fotbalist care pleacă de la campioana României la finalul lui 2024. Echipa "roş-albastră" a stabilit înlocuitorul.

Primul fotbalist care pleacă de la FCSB la final de 2024 este Andrei Vlad (25 de ani), portar aflat la final de contract. Mihai Stoica a anunţat că nu s-a pus problema ca goalkeeperul să primească o propunere de prelungire a înţelegerii, având în vedere situaţia sa.

Andrei Vlad pleacă liber de contract de la FCSB

Ştefan Târnovanu i-a luat locul în poartă lui Andrei Vlad şi nu l-a mai cedat. "Messi al portarilor" a fost rezervă în ultimii doi ani şi se aproapie de plecarea de la FCSB, liber de contract, la finalul anului calendaristic.

Mihai Stoica a confirmat plecarea: "Noi căutăm un portar pentru că Andrei Vlad e la final de contract. (n.r. - Nu s-a pus problema prelungirii) Nu", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Portarul cu care FCSB vrea să-l înlocuiască pe Andrei Vlad este Lukas Zima (30 de ani) de la Petrolul Ploieşti. Campioana României a aflat recent că trebuie să plătească 500.000 de euro pentru ca "Lupii galbeni" să spună "da" transferului.

Andrei Vlad a apărat în trei meciuri din toate competiţiile sezonului la FCSB.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbplecaremihai stoicaandrei vladcontract 

viewscnt
Articole similare