You are here:

BREAKING | Presa din Scoţia aruncă bomba! Ianis Hagi are şanse să revină în Superliga: ”Au fost disperaţi să-l ia în vară”

BREAKING | Presa din Scoţia aruncă bomba! Ianis Hagi are şanse să revină în Superliga: ”Au fost disperaţi să-l ia în vară”

FCSB

Comentarii

Ianis Hagi a revenit în lotul lui Rangers după ”exilul” de la formaţia secundă a clubului din Glasgow. Cu toate acestea, mijlocaşul român are şanse mici să-şi găsească locul în ”11-le” lui Philippe Clement, antrenorul care l-a marginalizat pe fiul lui Gică Hagi în această vară.

Ianis Hagi a început să se antreneze din nou cu prima formaţie a lui Rangers după revenirea pe Ibrox Park, însă situaţia sa rămâne în continuare delicată.

Recent, Philippe Clement a recunoscut că nu se va baza, cel puţin pentru moment, pe serviciile lui Ianis Hagi, motivând că jucătorul român suferă din punct de vedere fizic, astfel că este de luat în calcul ca mijlocaşul să plece din Scoţia în iarnă.

Presa din Scoţia susţine că următoarele trei luni vor fi cruciale în ceea ce priveşte viitorul lui Ianis Hagi la Rangers.

Ianis Hagi la FCSB?! Presa din Scoţia anticipează o nouă rundă de negocieri în vară

Ibrox News relatează că Hagi ar putea ajunge la FCSB în iarnă după ce, conform sursei citate, campioana României ”a fost disperată să-l transfere în această vară”.

Cel mai titrat club din Scoţia traversează o perioadă zbuciumată din punct de vedere financiar, după un nou sezon în care alb-albaştrii au ratat titlul şi o eliminare prematură din Liga Campionilor.

Cu toate acestea, Gică Hagi, tatăl lui Ianis, a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că fiul său va reveni în ţară doar la Farul, clubul ce l-a lansat în fotbalul mare.

În această vară, Dan Şucu, finanţatorul Rapidului, a recunoscut că gruparea giuleşteană este interesată de serviciile lui Ianis Hagi, însă cele două părţi nu au ajuns la un acord.

 

Afla mai multe despre: fcsbianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare