Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Prima plecare de la FCSB. Becali a început deja curăţenia în lotul lui Toni Petrea. Unde poate ajunge fotbalistul roş-albaştrilor: "E bun, e inteligent"

BREAKING | Prima plecare de la FCSB. Becali a început deja curăţenia în lotul lui Toni Petrea. Unde poate ajunge fotbalistul roş-albaştrilor: "E bun, e inteligent"

FCSB

Comentarii

În ultimele sezoane, FCSB a făcut nenumărate transferuri cu FC Botoşani, echipa de la care a cumpărat fotbalişti şi unde, totodată, şi-a împrumutat jucătorii care nu au confirmat în tricoul vicecampioanei României.

Aflată în cursa pentru titlu din Liga I, FCSB a urmărit să-şi întărească lotul în iarna acestui an prin aducerea unui mijlocaş defensiv aflat într-o formă foarte bună. Malcom Edjouma a fost alesul lui Gigi Becali, însă mijlocaşul adus de la FC Botoşani a dezamăgit rapid sub comanda lui Toni Petrea.

Cumpărat cu 330 de mii de euro, Edjouma şi-a început bine aventura la FCSB, dar în ultimele patru partide n-a prins niciodată mai mult de 45 de minute în teren. Chiar şi în ultimul meci disputat de vicecampioana României, victoria cu Farul Constanţa, scor 4-0, mijlocaşul francez a evoluat doar un sfert de oră.

Cum Edjouma pare tot mai aproape de o eventuală despărţire de FCSB, fostul său patron, Valeriu Iftime, este dispus să-l readucă la Botoşani pe mijlocaşul de 25 de ani.

"Pe Edjouma îl aştept, văd că e gata, acolo a ruginit. Sper să vină la mine, abia îl aştept. Nu vedeţi Haruţ cum joacă? I-a găsit Marius un post, îl face mijlocaş la închidere. E bun, inteligent, dar fiecare are calitatea lui, trebuie jucat pe calitatea fotbaliştilor aduşi.

Sunt nişte butoane de restart, meritul principal îl are Marius Croitoru pentru că îl aduce pe fotbalist pe poziţia respectivă şi încearcă să scoată maximum din el. Antrenorul face fotbaliştii, el are cheia magică pentru a restarta nişte fotbalişti" , a declarat Valeriu Iftime pentru Pro Arena.

  • 700 de mii de euro valorează Malcom Edjouma, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 6 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Edjouma în cele 33 de meciuri jucate în actuala stagiune a Ligii I

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare