You are here:

BREAKING | Prima plecare din mandatul lui Marius Şumudică?! Vedeta Rapidului părăsi Giuleştiul, deşi a fost titular cu Poli Iaşi

BREAKING | Prima plecare din mandatul lui Marius Şumudică?! Vedeta Rapidului părăsi Giuleştiul, deşi a fost titular cu Poli Iaşi

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a revenit pe banca Rapidului după 13 ani cu o victorie, 2-1 pe terenul lui Poli Iaşi.

După partida cu Poli Iaşi din Copou, Marius Şumudică a anunţat că îşi doreşte ca Rapid să mai transfere câţiva jucători şi a recunoscut că giuleştenii vor mai puncta şi la capitolul plecărilor.

Primul care ar fi pe lista plecărilor este Jayson Papeau, unul dintre favoriţii tribunelor din Giuleşti. Din informaţiile obţinute din GSP, francezul nu face parte din planurile lui Marius Şumudică şi ar avea câteva discuţii din zona arabă.

Papeau a fost titular pentru Rapid în meciul de la Iaşi, însă nu a avut nicio realizare importantă şi a fost înlocuit în minutul 69 de Hasani. Jayson a sosit în Giuleşti în 2022 de la formaţia poloneză Warta Poznan şi a semnat de curând prelungirea contractului cu formaţia alb-vişinie până în anul 2026.

Ce a spus Viorel Moldovan despre ”armata” de mijlocaşi de la Rapid

”(n.r. despre posibila plecare a lui Papeau) Nici nu confirm, nici nu infirm. Nu pot comenta zvonuri.

La modul general vorbind, trebuie să mai eliberăm nişte locuri pe lista actuală, dacă vrem să mai aducem alţi jucători.

Trebuie s-o gândim foarte bine, să analizăm împreună cu antrenorul, să vedem care sunt deciziile optime. Primim numeroase CV-uri, însă nu ne grăbim. Cel puţin în zona mediană avem foarte multe nume, revin după accidentări şi Emmers, şi Hromada, aşa că e nevoie să găsim cumva un echilibru”, a spus Preşedintele Rapidului, Viorel Moldovan, pentru sursa citată.

 

 

Afla mai multe despre: poli iaşirapidmarius şumudicăjayson papeau 

viewscnt
Articole similare