You are here:

BREAKING | Primele transferuri din iarnă pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Nelu Varga a făcut anunţul

BREAKING | Primele transferuri din iarnă pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Nelu Varga a făcut anunţul

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (56 de ani) va primi întăriri la CFR Cluj, în iarnă, după ce "Bursucul" a rămas fără mai mulţi jucători de bază. Nelu Varga, patronul echipei, a anunţat ce jucători vor fi transferaţi la începutul anului 2025.

Karlo Muhar, Daniel Bîrligea sau Răzvan Sava au plecat de la CFR Cluj în această vară, după ce echipa din Gruia a ratat calificarea în grupele Conference League. Dan Petrescu va primi, totuşi, întăriri, din banii pe care clubul i-a încasat.

Varga anunţă noi transferuri la CFR Cluj: "Vom aduce un fundaş central şi un mijlocaş central"

Nelu Varga, patronul CFR-ului, a anunţat primele transferuri pentru 2025. Un fundaş central şi un mijlocaş vor sosi la echipă în pauza de iarnă, întăriri pentru Dan Petrescu. Formaţia din Gruia va transfera jucători tineri.

„Vom aduce un fundaş central şi un mijlocaş central. Vom achiziţiona tot tineri, care să se poată dezvolta la noi”, a declarat Nelu Varga, patronul CFR-ului, conform ProSport.

"Exod" la CFR Cluj: 10,3 milioane de euro au intrat în conturile clubului

CFR Cluj a încasat o sumă importantă în această perioadă de transferuri, după vânzarea mai multor jucători importanţi. Philip Otele, Răzvan Sava, Daniel Bîrligea, Karlo Muhar, Arlind Ajeti şi Cătălin Căbuz sunt jucătorii în schimbul cărora 10,3 milioane de euro au intrat în conturile clubului.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujtransferurinelu vargasuperliga 

viewscnt
Articole similare