Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Primul mesaj al lui Iker Casillas după ce miercuri a suferit un infarct miocardic

BREAKING | Primul mesaj al lui Iker Casillas după ce miercuri a suferit un infarct miocardic

Fotbal

Comentarii

Gruparea FC Porto a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că portarul Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată.

UPDATE: Între timp, Casillas a reuşit să posteze şi pe contul său oficial de Twitter un mesaj: ”Totul e sub control. M-am speriat destul de tare, dar sunt bine. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele şi dragostea voastră!”. Ultimele informaţii anunţă că legendarul portar spaniol este bine şi a fost deja mutat de la terapie intensivă.

 

 

Cotidianul As notează că portarul a simţit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă şi examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital.

Din informaţiile cotidianului AS, Casillas a ţinut să transmită un mesaj colegilor şi prietenilor pentru a-i asigura că totul decurge normal: ”Sunt bine!” ar fi scris rapid pe Facebook Messenger şi WhatsApp, legendarul portar spaniol.

Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.

Afla mai multe despre: iker casillasfc porto 

viewscnt
Articole similare