Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | PSG, transfer-bombă: 60 de milioane €! Reacţie imediată după plecarea lui Mbappe

BREAKING | PSG, transfer-bombă: 60 de milioane €! Reacţie imediată după plecarea lui Mbappe

PSG

Comentarii

Cu Kylian Mbappe plecat la Real Madrid, care l-a prezentat oficial pe starul francez, PSG a pus ochii pe prima ţintă din mercato.

Parisul începe ofensiva pe piaţa transferurilor, după ce l-a pierdut gratis pe Kylian Mbappe în favoarea lui Real Madrid. La ordinul lui Luis Enrique, şefii de pe Parc des Princes pregătesc prima ofertă de transfer pentru un jucător valoros.

Ofensiva lui PSG, după plecarea lui Mbappe. Transfer de 60 de milioane de euro

Concret, se pare că PSG l-a pus în capul listei de transferuri pe Theo Hernandez (26 de ani), fundaşul stânga ultra ofensiv al lui AC Milan. Deşi are varianta Nuno Mendes, la fel de ofensiv şi cu foarte mult potenţial, Luis Enrique îl vrea neapărat pe Hernandez.

Pentru a-i determina pe şefii lui AC Milan să spună "da" tranferului lui Theo Hernandez, omologii de la PSG pregătesc o ofertă de 60 de milioane de euro, care speră că va fi de ajung pentru a obţine semnătura superstarului francez.

Theo Hernandez are contract cu AC Milan până în vara lui 2027. Francezul a strâns 46 de meciuri, cinci goluri şi 11  assist-uri în toate competiţiile sezonului trecut la AC Milan, cu care a terminat pe locul doi în Serie A.

  • 60 de milioane de euro este cota lui Theo Hernandez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psgtheo hernandeztransferofertaac milan 

viewscnt
Articole similare