Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Radu Drăguşin, la Real Madrid! Catalanii îl dau de gol pe Florentino Perez: ”În locul lui Alaba”

BREAKING | Radu Drăguşin, la Real Madrid! Catalanii îl dau de gol pe Florentino Perez: ”În locul lui Alaba”
Comentarii

Real Madrid caută de urgenţă un fundaş central după ce austriacul David Alaba a suferit o accidentare gravă şi, cel mai probabil, va lipsi restul sezonului 2023/2024.

Unul dintre jucătorii pe care Real Madrid îi urmăreşte cu atenţie în această perioadă, pentru campania de transferuri din iarnă, este internaţionalul român Radu Drăguşin.

Radu Drăguşin, dorit la Real Madrid

Madrilenii au fost ”daţi de gol” de jurnaliştii catalani de la ”El Nacional”, cei care au confirmat faptul că, pe lângă Barcelona, şi Real Madrid vrea să-l transfere pe fundaşul central de la Genoa.

Şi Real Madrid s-a gândit şi la român ca o soluţie la accidentarea gravă a lui David Alaba, care nu va apărea decât în anul viitor”, au anunţat spaniolii.

În acest moment, Real Madrid a rămas doar cu doi fundaşi centrali veritabili - Nacho şi Rudiger - şi va căuta să aducă chiar doi fundaşi în această iarnă.

  • Zilele trecute, au fost rostite alte trei nume de fundaşi centrali interesanţi pentru Real Madrid în această perioadă: Giorgio Scalvini (Atalanta), Goncalo Inacio (Sporting Lisabona) şi Antonio Silva (Benfica).

Despre interesul celor de la Barcelona pentru Radu Drăguşin se ştiadeja - chiar dacă, momentan, nu există un contact cu Genoa - apar noi informaţii despre intenţiile catalanilor.

Se pare că unul dintre Inigo Martinez şi Jules Kounde ar putea să plece la Barca în iarnă, dacă se va concretiza mutarea lui Radu Drăguşin. Ultimul intrat pe lista neagră, francezul adus de la Sevilla.

Kounde nu a răspuns încrederii primite şi a jucat dezastruos, făcând greşeli de neiertat în multe dueluri, fiind unul dintre cei care s-au remarcat în sens negativ prin evoluţiile sale.

Laporta şi Deco sunt foarte nemulţumiţi de Kounde, atât pentru joc, cât şi pentru atitudine şi au început să se gândească să scape de jucătorul care are un salariu foarte mare şi pentru care au plătit 50.000.000 de euro”, a completat ”El Nacional”.

Afla mai multe despre: real madridbarcelonaradu dragusin 

viewscnt
Articole similare