Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rapidul pare blestemat în acest ”mercato”! Trabzonspor, gata să oferteze jucătorul dorit de Adrian Mutu

BREAKING | Rapidul pare blestemat în acest ”mercato”! Trabzonspor, gata să oferteze jucătorul dorit de Adrian Mutu

Rapid

Comentarii

După ce a ratat transferul lui Denis Drăguş (23 de ani), Rapidul este gata să mai primească o lovitură.

Una dintre principalele ţinte ale Rapidului în acest ”mercato” a fost Denis Drăguş, fotbalist care s-a întors la Standard Liege, după împrumutul eşuat la Genoa, unde a făcut tuşa timp de şase luni.

După lungi perioade de negocieri, se pare că mutarea a picat, deoarece fotbalistul român nu este atras de întoarcerea în Superligă.

Rapid poate rata şi Planul B

În consecinţă, Rapidul a trebuit să reacţioneze foarte prompt şi să abordeze planul B. 

A doua ţintă a lui Adrian Mutu pentru atacul feroviar este kosovarul Mirlind Daku, fotbalist care a impresionat în ultimul sezon din Slovenia, la NS Mura - 19 goluri în 33 de partide, dar care s-a întors la clubul de care aparţine - NK Osijek.

  • Mirlind Daku este un fotbalist cu cinci partide în naţionala de seniori a statului Kosovo.

Potrivit ”We Love Sport”, Rapidul a făcut o ofertă de 800.000 de euro celor de la Osijek, pentru Mirlind Daku, iar discuţiile păreau a se îndrepta către direcţia dorită de giuleşteni.

Cu toate acestea, în ultimele ore au intrat pe fir şi turcii de la Trabzonspor, care sunt gata să declanşeze ofensiva totală.

Presa din Turcia anunţă că antrenorul celor de la Trabzonspor, Nenad Bjelica, şi-a dat ok-ul pentru aducerea fotbalistului.

Dacă turcii vor face o ofertă oficială pentru Mirlind Daku au toate şansele să reuşească transferul, din trei mari motive:

  • 1. Nenad Bjelica l-a antrenat pe Mirlind Daku la Osijek, în sezonul 2021/2022, deci se cunosc foarte bine.
  • 2. Trabzon joacă în Superliga Turciei, un campionat mult mai puternic decât Superliga României, unde Daku poate fi mai vizibil echipelor din Vest.
  • 3. Trabzon dispune de o putere financiară superioară celor de la Rapid. Deci, cel mai probabil, şi salariul jucătorului va fi mai mare la Trabzon.

 

Afla mai multe despre: mirlind dakuadrian mutu 

viewscnt
Articole similare