You are here:

BREAKING | Răsturnare incredibilă de situaţie! Dorit de Rapid, jucătorul naţionalei i-a întors spatele lui Dan Şucu şi a semnat cu Steaua

BREAKING | Răsturnare incredibilă de situaţie! Dorit de Rapid, jucătorul naţionalei i-a întors spatele lui Dan Şucu şi a semnat cu Steauagalerie foto

Superliga

Comentarii

Rapid se pregăteşte intens pentru noul sezon al Superligii, ce va începe vineri, pe 12 iulie, la Ovidiu, cu partida dintre Farul şi Unirea Slobozia.

După un sezon dezastruos, în care giuleştenii au terminat doar pe locul şase, Dan Şucu a luat câteva decizii radicale, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul băncii tehnice.

Finanţatorul Rapidului l-a numit în funcţia de antrenor principal pe nord-irlandezul Neil Lennon şi a renunţat la câţiva jucători importanţi, precum Cristian Albu, Funsho Bamgboye, sau Ermal Krasniqi.

ULTIMA ORĂ | Rapid a ratat transferul jucătorului de naţională. Fotbalistul dorit de Dan Şucu a semant cu Steaua

Rapid s-a mişcat bine pe piaţa transferurilor până în acest moment şi a reuşit câteva achiziţii importante, precum Timotej Jambor, Cristi Manea sau Filip Blazek, însă a ratat un jucător de perspectivă, cu potenţial, cu meciuri la reprezentativele juvenile ale naţionelei României.

În urmă cu câteva săptămâni, Rapid i-a făcut o ofertă lui David Matei, un mijlocaş central în vârstă de doar 17 ani, ce evoluează pentru CSA Steaua. 

Deşi era de aşteaptat ca tânărul fotbalist să facă pasul în Superliga, David Matei a ales să rămână la Steaua şi şi-a prelungit contractul cu ”militarii”. Anunţul a fost făcut chiar de Daniel Opriţa, antrenorul Stelei.

”(n.r. David Matei) Şi-a prelungit contractul cu noi”, a spus Daniel Opriţa, potrivit Sport.ro.

În sezonul trecut, David Matei a bifat 20 de partide în tricoul roş-albastru şi a reuşit să marcheze două goluri. Mijlocaşul Stelei are, de asemenea, cinci prezenţe pentru echipa naţională U18 a României.

  • David Matei este cotat de Transfermarkt la 100.000 de euro.

Afla mai multe despre: steauarapidsuperligadavid mateidan şucu 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul