You are here:

BREAKING | Răzvan Lucescu, aproape de mutarea carierei: este pe lista unei naţionale importante care l-a dorit pe Zinedine Zidane

BREAKING | Răzvan Lucescu, aproape de mutarea carierei: este pe lista unei naţionale importante care l-a dorit pe Zinedine Zidane
Comentarii

Răzvan Lucescu (55 de ani) ar putea pleca de la PAOK Salonic, deşi a câştigat titlul de campion al Greciei alături de ”vulturi” în sezonul trecut.

Răzvan Lucescu traversează o perioadă zbuciumată la PAOK, având în vedere rezultatele slabe înregistrate de gruparea din Salonic în ultima perioadă.

În ultima lună, PAOK a fost învinsă de Galatasaray, FCSB şi a remizat cu Plzen în Europa League.

În campionat, PAOK este pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul şi marea rivală Aris, împotriva căreia a pierdut derby-ul oraşului Salonic.

Răzvan Lucescu ar putea da lovitura carierei

Contestat de o parte dintre suporteri, Răzvan Lucescu ar putea pleca de la PAOK după trei ani, însă este pe lista unei naţionale importante.

Conform publicaţiei saudite Al Jazeera, Răzvan Lucescu este dorit pe banca Arabiei Saudite, selecţionată ce s-a despărţit recent de Roberto Mancini.

Sursa citată susţine că Herve Renard, selecţionerul care a calificat Arabia Saudită la Campionatul Mondial din 2022, este de asemenea pe lista saudiţilor.

Pentru Răzvan Lucescu ar putea fi a doua experienţă ca selecţioner, după cea pe banca României. (2009-2011).

Recent, Zinedinae Zidane a refuzat echipa naţională a Arabiei Saudite, deşi a fost ademenit cu un salariu ameţitor.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaokarabia saudită 

viewscnt
Articole similare