You are here:

BREAKING | Real Madrid le ia faţa! Dorit de Barça, Liverpool şi Arsenal, fotbalistul de 50 de milioane € vrea să semneze pe "Bernabeu"

BREAKING | Real Madrid le ia faţa! Dorit de Barça, Liverpool şi Arsenal, fotbalistul de 50 de milioane € vrea să semneze pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid intră în cursa pentru unul dintre cei mai curtaţi fotbalilşti din Europa în perioada de mercato din vară.

Presa din Spania anunţă că Real Madrid a pus ochii, la rândul său, pe un fotbalist important din campionat. Este vorba despre Martin Zubimendi (25 de ani), mijlocaşul defensiv al lui Real Sociedad şi al naţionalei Spaniei.

Real Madrid îl vrea pe Zubimendi, fotbalistul vrea pe "Santiago Bernabeu"

Arsenal, Liverpool şi Barcelona s-au interesat de Martin Zubimendi în vara trecută, însă mijlocaşul lui Real Sociedad a rămas pe loc. Se pare, însă, că totul s-a întâmplat cu un scop: vrea să joace pentru Real Madrid, anunţă spaniolii.

Dorinţa i s-ar putea îndeplini. Real Madrid a intrat şi ea în cursă, iar Zubimendi l-ar putea înlocui pe Aurelien Tchouameni în echipa de pe "Santiago Bernabeu". Francezul ar putea fi vândut, iar de la Real Madrid va pleca, vara viitoare, şi Luka Modric. Zubimendi are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro în contractul său cu Real Sociedad.

Campion european cu Spania în vară, Martin Zubimendi a strâns nouă partide (765 de minute) în toate competiţiile sezonului la Real Sociedad şi a marcat o dată.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Martin Zubimendi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridtransfermartin zubimendireal sociedad 

viewscnt
Articole similare